In totaal vliegt Transavia in de zomermaanden juli en augustus op ruim zestig bestemmingen. Het gaat om bestemmingen in onder andere Spanje, Griekenland, Portugal, Cyprus, Italië, Kroatië en Slovenië.

De frequentie van deze bestemmingen wordt wel aangepast. Dat betekent dat niet alle vluchten naar de bestemmingen worden gevlogen. Op de website staat het volledige overzicht van de bestemmingen die worden gevlogen in juli én augustus. Vanaf juni wordt al naar 24 bestemmingen gevlogen in Portugal, Spanje, Griekenland, Italië, IJsland, Servië, Slovenië en Kroatië. “We zijn blij dat we steeds meer passagiers naar een groter aantal bestemmingen kunnen brengen”, zegt Marcel de Nooijer (CEO van Transavia). “We zijn ons ervan bewust dat veel van onze passagiers de afgelopen weken in onzekerheid hebben geleefd. We hebben er heel hard aan gewerkt om duidelijkheid te kunnen geven over de hele zomerperiode. We kijken ernaar uit onze passagiers weer te verwelkomen aan boord.”

Een aantal bestemmingen wordt geannuleerd voor de maanden juli en augustus. Dat gaat onder andere om Libanon, Jordanië, Stockholm, Kopenhagen, Krakau en Praag. “Reisrestricties en de versoepeling van maatregelen waren voor deze bestemmingen nog te onduidelijk om zekerheid te kunnen bieden voor de zomerperiode.”

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.