Magazine

Business Traveller is hét mondiaal bekende en erkende tijdschrift voor de frequente zakenreiziger en de zakelijke reisbranche. Het bestaat reeds in dertien internationale uitgaven, onder meer in de edities VS, Asia/Pacific, Rusland, India, Afrika en het Midden-Oosten. In het najaar van 2016 was de primeur van de Nederlandse editie, zowel in print als online.

Business Traveller werd veertig jaar geleden opgericht in het Verenigd Koninkrijk. Het glossy magazine en de bijbehorende nieuwswebsite bericht over het allerlaatste nieuws van airlines, airports, hotels, frequent flyerprogramma’s, autoverhuurders, lifestyle en al het andere dat de zakelijke reisprofessional interesseert, van de travelmanager tot de zakenreiziger zelf. Het is tevens het enige magazine dat zich richt op de zakenreiziger zelf, met een lifestyle-inslag.

De Nederlandse editie wordt groot op de markt gebracht. Business Traveller komt maandelijks uit in een oplage van 10.400 exemplaren. Het is daarmee in een klap het grootste zakelijke reismagazine van Nederland. Hoofdredacteur is Tijn Kramer, die samenwerkt met een gedegen team aan redacteuren van de grootste en oudste uitgeverij van B2B-reisbladen in Nederland. Tevens zullen de verschillende redacties wereldwijd content delen om zo tot de allerbeste in the know informatie voor de lezer te komen.