Emirates voegt 10 nieuwe steden toe aan wereldwijde netwerk

Emirates breidt haar lijndiensten verder uit naar 10 steden uit het wereldwijde netwerk. Colombo (vanaf 20 juni), Sialkot (vanaf 24 juni), Istanboel (vanaf 25 juni), Auckland, Beiroet, Brussel, Hanoi en Ho Chi Minh Stad (allemaal vanaf 1 juli) en Barcelona en Washington DC (vanaf 15 juli) worden opnieuw toegevoegd aan het netwerk. Gisteren voerde de luchtvaartmaatschappij ook al de eerste vlucht voor passagiers uit op Amsterdam Schiphol Airport.

Verbindingen naar 40 bestemmingen
Met de toegevoegde lijndiensten, verbindt Emirates haar passagiers met 40 bestemmingen uit het wereldwijde netwerk. De nieuwe bestemmingen bieden reizigers de optie om veilig naar huis terug te keren of te reizen voor andere essentiële doeleinden.

Adnan Kazim, Chief Commercial Officer van Emirates, zegt: “Dankzij de steun en het partnerschap van de autoriteiten in de VAE, biedt Emirates een vlotte en veilige vlucht aan degenen die moeten reizen. We kijken ernaar uit om de komende weken meer vluchten toe te voegen naar nieuwe bestemmingen. De recente aankondiging van de regering van de VAE om reizen voor burgers en inwoners van de VAE makkelijker te maken, toont de grondige aanpak die het land hanteert bij het hervatten van economische activiteiten. Maar nu we geleidelijk terugkeren naar de reguliere diensten, blijft onze hoogste prioriteit nog steeds het waarborgen van de gezondheid en veiligheid van onze reizigers en onze crew.” Daarnaast zal Emirates ook de vluchtfrequentie in juli verhogen naar de volgende steden: Londen Heathrow, Manchester, Frankfurt, Parijs, Zürich, Madrid, Amsterdam, Kopenhagen, Dublin, New York JFK, Toronto, Kuala Lumpur, Singapore en Hong Kong.

Vluchten boeken
Emirates passagiers kunnen via Dubai veilig en efficiënt vliegen naar bestemmingen uit het netwerk, waaronder een selectie aan steden in het Verre Oosten, Azië en Australië. Reisbeperkingen blijven in de meeste landen van kracht, passagiers worden er daarom aan herinnerd om de in- en uitstapvereisten te controleren voordat ze op reis gaan.

Vluchten kunnen online geboekt worden op emirates.com of via lokale reisbureaus. Meer informatie over vluchten van Emirates en huidige services is te vinden op: www.emirates.com/wherewefly

 

Gezondheid en veiligheid voorop

Emirates heeft een uitgebreide reeks maatregelen geïmplementeerd om de veiligheid van passagiers en werknemers op de grond en in de lucht te waarborgen. Zo krijgen alle Emirates passagiers bij de check-in een gratis hygiënekit bestaande uit mondkapjes, handschoenen, antibacteriële doekjes en handontsmettingsmiddel. Meer informatie over deze maatregelen en de beschikbare services op elke vlucht is te vinden op: www.emirates.com/yoursafety.

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Stedelijke (zaken)reizen van groot belang voor economie

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Cadeautip: Courvoisier VSOP

Heineken Experience weer feestelijk open

art'otel Amsterdam doet actie met STRAAT Museum

Holland America Line presenteert jubileumbiertje

Luxueuze privévilla’s bij Hotel Los Jardines de Abama Suites