Uber Travel nu ook in Nederland

Techgigant Uber is nu ook in Nederland van start gegaan met Uber Travel.  Met Uber Travel bekijk je aankomende vluchten, hotels, autoverhuur en restaurantreserveringen allemaal op één plek in de Uber-app. R

De service, gedurende 2022 al uitgerold in Noord-Amerika , organiseert hotel-, vlucht- en restaurantreserveringen van gebruikers door reisplannen van hun Google-, Outlook- of Hotmail-e-mailaccounts te koppelen. Wanneer de reisplannen veranderen, wordt het reisschema automatisch bijgewerkt op Uber Travel, op basis van boekingsupdates die naar het e-mailadres zijn gestuurd, zo claimt Uber. Op deze wijze kan de klant van tevoren de benodigde Uber-ritten alvast reserveren.

Er is ook een beloningssysteem aan gekoppeld. Elke rit die je reserveert via Uber Travel verdient 10 procent terug in zogeheten ‘Uber Cash’ op je ritten of Uber Eats-bestellingen, van de gelijknamige maaltijdbezorgdienst.

De gebruiker kan tot dertig dagen van tevoren een rit reserveren. Wie een rit reserveert vanaf het vliegveld, dan is er een functie voor het volgen van de exacte aankomsttijd en indien nodig automatisch de afhaalreserveringstijd aan te passen.

In de VS wordt het aanbod aan reis gerelateerde partners al snel groter. Het bedrijf is een samenwerking aangegaan met excursie-aanbieder Viator en restaurant-reserveringsite OpenTable om meer toeristische attracties, evenementen en restaurants aan te bieden.

 

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Alle Jeep Avenger uitvoeringen nu te bestellen

Motorola lanceert ThinkPhone

Heineken Experience weer feestelijk open

Cadeautip: Courvoisier VSOP

art'otel Amsterdam doet actie met STRAAT Museum