TravelBird lanceert luxe zusje: BlackBird

Voor reizigers die blij worden van echte luxe hotels, introduceert online reisaanbieder TravelBird vanaf deze maand BlackBird. Terwijl TravelBird zich richt op de gehele markt, en haar reizigers dagelijks verrast met speciale aanbiedingen, zal BlackBird zich alleen richten op het topsegment van luxe hotels. De aangeboden hotels worden door het BlackBird-team uitgekozen op basis van hun gastvrijheid en de door reizigers gegeven kwaliteitsreviews.

BlackBird is een volle dochter van TravelBird, maar opereert met een eigen site en een eigen team. De aanbiedingen van de heel luxe en zeer gastvrije hotels zullen altijd goedkoper zijn dan op andere sites. Dat kan omdat BlackBird bijzondere deals sluit en aanbiedingen op speciale momenten doet. De hotelaanbiedingen worden wekelijks naar de geïnteresseerde groep reizigers gestuurd en zullen in de loop der tijd steeds persoonlijker worden.

Symen Jansma (oprichter TravelBird en nu bedenker van BlackBird): “Reizigers worden terecht steeds veeleisender. Zeker als het gaat om de kwaliteit van hun hotel. Door mijn werk heb ik de afgelopen jaren in ongelooflijk veel mooie hotels mogen slapen. Maar de meest gastvrije hotels heb ik het meest gewaardeerd. Daar werd ik gewoon blij en gelukkig van. Echte luxe is voor mij gastvrijheid. Met BlackBird richten we ons op die groep luxe reizigers die welgemeende gastvrijheid heel erg belangrijk vinden. Wij merken dat die groep best groot is en snel groeiend.”

www.blackbird.travel is deze week in testfase gestart maar zal snel uitgroeien tot een volwassen dochter van TravelBird.

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Korean Air viert 35 jaar op Schiphol

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

A350 van Corendon nu ook naar Bonaire

Mercedes presenteert GT-topmodel

Ultraluxe: Four Seasons Private Jet Experience

TUI lanceert Golfbreaks dichtbij

Lekker op het terras aan de Vecht bij Flora Batava