Emirates lanceert exclusieve Food and Wine Channels

Emirates heeft haar eigen Food and Wine Channels gelanceerd om passagiers een exclusief kijkje achter de schermen te geven wat betreft het aanbod aan eten en drinken van de luchtvaartmaatschappij. Op deze kanalen is te zien hoe de menu’s aan boord van de vliegtuigen samengesteld worden en hoe er wordt samengewerkt met wereldwijde partners van Emirates.

Food Channel laat zien hoeveel detail de Emirates Chefs stoppen in het ontwikkelen van de menu’s en het doen van inkopen van ingrediënten voor de vluchtmaaltijden. De luchtvaartmaatschappij serveert ongeveer 110 miljoen maaltijden per jaar met gelijke aandacht voor First Class, Business Class en Economy Class. Elke aflevering demonstreert hoe de luchtvaartmaatschappij de beste producten aan boord brengt met behulp van langdurige, wereldwijde samenwerkingen, met onder andere lokale leveranciers en ambachtsmannen. De recepten zijn ook te vinden op www.emirates.com/nl. Food Channel is gelanceerd met twee afleveringen en volgend jaar worden er meer toegevoegd. En zijn nu te zien op alle vluchten.

Meest exclusieve wijnen aan boord
Wine Channel biedt een documentaire over Emirates’ strategie in de wijninkopen en de sterke relaties die hierdoor zijn ontstaan met ’s werelds beste wijnmakers om de meest exclusieve wijnen te verkrijgen. Emirates investeert actief in haar wijnkelder en heeft een sterk wijnprogramma gevestigd in de afgelopen tien jaar. Elke dag serveert Emirates meer dan 80 soorten wijn, champagne en port in haar gehele netwerk.

De Nederlandse Joost Heymeijer (Senior Vice President of Inflight Catering bij Emirates) legt uit: “We gaan tot het uiterste om onze passagiers in elke klasse een geweldige dinerervaring te bieden. Er gaat veel detail in het bereiden van de maaltijden en het kiezen van de wijnen. De kanalen geven passagiers toegang tot onze voedsel- en drankfilosofie, de cateringstrategie en hoe we samenwerken met onze partners. Daarnaast geven onze tutorials en recepten passagiers iets interessants om mee naar huis te nemen. Dus, als je aan het genieten bent van een mooie wijn aan boord, zoals de Château Haut Brion 2004, dan is er een bijbehorende wijntutorial die je helpt om de wijn en zijn nuances nog meer te waarderen. Daarnaast is het mogelijk om thuis de Braised Coconut Beef Short Ribs, waar je tijdens je vlucht van hebt genoten, na te maken deze door middel van het recept op Food Channel.”

 

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Regent Seven Seas Cruises neemt nieuw schip in ontvangst

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Regent Seven Seas Cruises neemt nieuw schip in ontvangst

Met Helly Hansen de piste op

Nederlandse touch bij zeer exclusief horloge

Iconische B&W Zeppelin nu in versie McLaren

Saudia vernieuwt livery en digitale klantervaring