SINGAPORE: VERNIEUWD AANBOD VOOR UNIEKE ERVARINGEN

VERNIEUWD AANBOD VOOR UNIEKE ERVARINGEN

Singapore is een vooruitziende natie, die alle sectoren – inclusief de MICE-industrie – het aanbod heeft heroverwogen om nieuwe mogelijkheden opbouwen te midden van een landschap dat voor altijd veranderd is door de pandemie. Door voortdurende innovatie heeft Singapore nieuwe en hogere normen voor reis- en bedrijfsevenementen: internationale organisatoren kunnen gebruik maken van de wereldklasse locaties in het land, het robuuste ecosysteem van ervaren partners en MICE-professionals.

Singapore heeft in de loop der decennia een wereldwijde reputatie opgebouwd voor het leveren van kwalitatief hoogstaande evenementen van hoge kwaliteit en het genereren van zinvolle bijeenkomsten. Het succes wordt mede tot stand gebracht door een levendige bedrijfscultuur, uitstekende infrastructuur, stabiele overheid en sterke verbindingen met Azië Pacific en daarbuiten.

Singapore staat als ’thought leader’ in de voorhoede van het opnieuw vormgeven van zaken, reizen en MICE. De geavanceerde faciliteiten, unieke locaties en brede waaier aan entertainment-opties stellen meeting-planners in staat hun afgevaardigden te betrekken en te motiveren met innovatieve manieren van werken, netwerken en samenwerken.

Het nieuwe In Singapore Incentives & Rewards (INSPIRE) Global 2.0 programma biedt bijna 80 gratis opties op het gebied van dineren, attracties, themareizen, teambuilding en winkelervaringen om de reisplannen van MICE-groepen naar Singapore aan te vullen.

Reimagine Incentives

Gekwalificeerde MICE-groepen krijgen de keuze uit een reeks Singapore-ervaringen: duik in de gastronomische opties die Singapore te bieden heeft, creëer uitzonderlijke vergaderingen bij iconische attracties of doe aan wellness met uw collega’s!

Met INSPIRE kunnen uw delegatieleden bekende en verborgen plekken van de Garden City verkennen via unieke lokale rondleidingen, genieten van een ontspannende yoga-welness ervaring, Little India ontdekken door verrukkelijke specerijen, of zelfs deelnemen aan een onvergetelijke rit op een Vespa zijspan!

U kunt indruk maken op uw delegatieleden met een privé-boeking van de Supertree Observatory, hen op een ontdekkingsreis van Changi Airport en Jewel Changi, of creëer een exclusieve begeleide kunst ervaring in de National Gallery. Het programma is beschikbaar voor alle groepen tussen 20 en 250 buitenlandse deelnemers die minimaal 2 nachten in Singapore verblijven.

Voor meer informatie, bezoek In Singapore Incentives & Rewards (INSPIRE) Global 2.0 – Bezoek  In Singapore Incentives & Rewards (INSPIRE) Global 2.0 – Visit Singapore Official of e-mail ons op Brussels@stb.gov.sg. De programmaperiode loopt van 1 feb 2022 tot 31 jan 2026 (let op: de reis moet voor 31 jan 2026 zijn voltooid).

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Stedelijke (zaken)reizen van groot belang voor economie

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Cadeautip: Courvoisier VSOP

Heineken Experience weer feestelijk open

art'otel Amsterdam doet actie met STRAAT Museum

Holland America Line presenteert jubileumbiertje

Luxueuze privévilla’s bij Hotel Los Jardines de Abama Suites