The Hoxton opent op 25 april zijn nieuwste Europese hotel met 240 kamers in Barcelona.

De accommodatie ligt in de wijk El Peblenou van de stad en beschikt over een zwembad op het dak, een bar en een taqueria met uitzicht over de Sagrada Familia, evenals een pizzarestaurant op de begane grond met terras, drie vergader- en evenementenruimtes naast de lobby, en een verdere “multifunctionele kelderruimte die lokale culturele programmering en gemeenschapsevenementen zal organiseren”.

Het kamerontwerp is geïnspireerd op “de zon en de zee van Barcelona”, met “terracottavloeren, vervaagde bloemen en serene kleurenpaletten”, evenals handgemaakte wandtapijten boven de hoofdeinden en kunstwerken samengesteld door John Brown Projects uit Barcelona.

Het hotel biedt momenteel pre-openingstarieven vanaf € 160 voor boekingen gemaakt vóór 25 april (voor verblijven tot 30 december 2022), inclusief een restauranttegoed van € 50.

Het merk Hoxton werd in 2006 gelanceerd in het Londense Shoreditch en maakt deel uit van het wereldwijde lifestyle-hotelbedrijf Ennismore, waarin Accor een meerderheidsbelang heeft.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.