Singapore Airlines heeft een nieuwe service gelanceerd waarbij passagiers die reizen in de Suites, First Class en Business Class al vóór vertrek hun hoofdmaaltijd vanuit de menukaart van de desbetreffende vlucht kunnen selecteren. Deze service wordt aangeboden op alle vluchten in het gehele wereldwijde routenetwerk van Singapore Airlines.
Singapore Airlines is hiermee naar eigen zeggen ‘s werelds eerste luchtvaartmaatschappij die deze service aan haar premium passagiers aanbiedt en er zijn plannen om dit verder uit te breiden naar Premium Economy Class. Deze nieuwe service is een aanvulling op het al bestaande culinaire Book the Cook programma, waarbij passagiers die reizen in Suites, First Class, Business Class en Premium Economy Class voor vertrek uit maar liefst 68 maaltijden kunnen kiezen. Dit Book the Cook programma wordt aangeboden op een geselecteerd aantal vluchten.
Singapore – Osaka
Om aan de groeiende vraag te voldoen voegt Singapore Airlines met ingang van 27 april 2019 een extra dagelijkse vlucht toe op de Singapore – Osaka route. Hiermee komt het aantal dagelijkse vluchten op de route op drie. De derde vlucht zal worden uitgevoerd met een Airbus A330-300 toestel, waarmee het aantal stoelen in elke richting wekelijks met bijna 2.000 wordt uitgebreid. Naast de dagelijkse vluchten naar Osaka, vliegt Singapore Airlines ook zes keer per dag naar Tokyo (Haneda en Narita) plus dagelijks naar zowel Fukuoka als Nagoya. Daarnaast vliegt regionale dochtermaatschappij SilkAir drie keer per week tussen Singapore en Hiroshima. Budgetmaatschappij Scoot, ook onderdeel van de Singapore Airlines Group, biedt vier vluchten per week aan tussen Singapore en Sapporo.