Uprade uw stoel en ontvang een welkomstkortingsbon

Korean Airways helpt reizigers besparen met KALBIZ

KALBIZ is een gratis programma van Korean Air ontworpen voor midden- en kleinbedrijf. Korean Air biedt een welkomstkortingsbon voor elke nieuw ingeschreven reiziger en een upgrade volgens de jaarlijkse waarde van gekochte tickets. Reizigers die al deelnemen aan het frequent flyer programma Skypass blijven genieten van de persoonlijke voordelen.

Besparingen voor reizigers
Reizigers ontvangen een welkomst kortingbon van 5% bij aanmelding op www.korenair.com. Deze kortingscoupon is te gebruiken binnen één jaar en geldig op alle Korean Air vluchten, ook codeshare vluchten, van Europa naar Korea en verder.

Inschrijven
Om een bedrijf in te schrijven gaat u naar www.koreanair.com en vult u de gegevens in van het bedrijf en contactpersoon, de Korean Air Skypass nummers en email adressen van de reizende werknemers in op de KALBIZ registratie pagina. Minimaal drie reizigers moeten ingeschreven worden. Mochten deze nog niet deelnemen aan Skypass kunnen deze zich aanmelden op www.koreanair.com.

Voordelen
Waarde van gevlogen tickets
1x Enkele reis Business Class upgrade EUR 30.000 – 49.999
1x Retour Business Class upgrade + EUR 50.000

Ingeschreven bedrijven kunnen elk kalenderjaar maximaal één retour business class upgrade verdienen met een economy class ticket in de Y, B of M klasse die geupgrade kan worden.
De waarde is gebaseerd en berekend op tickets die tussen januari en december gevlogen zijn vanaf Europa, en gekoppeld zijn aan een Skypass nummers van de geregistreerde werknemers.

Voor wie is KALBIZ?
– KALBIZ is een gratis programma van Korean Air voor Europese MKB met een geldig BTW-nummer. Deelnemende bedrijven moeten minimaal drie werknemers met een Skypass nummber inschrijven.
– Er is geen minimumaankoop vereist voor de eerste twee kalenderjaren om ingeschreven te blijven. Om ingeschreven te blijven vanaf het derde kalenderjaar, moet het deelnemende bedrijf minimaal € 5000 hebben gekocht in het tweede kalenderjaar.
– Om in aanmerking te komen voor het KALBIZ programma in Europa moet het bedrijf gevestigd zijn in de EU, Groot Brittanie, Norwegen, IJsland, Zwitserland of Turkije. Een lijst van deelnemende landen is te vinden bij de ‘Terms & Conditions’ op de registratie pagina op www.koreanair.com.
Bedrijven die al deelnemen aan een ander programma van Korean Air (bijv. Corporate contract), reisorganisaties of reisagenten komen niet in aanmerking voor KALBIZ.
Korean Air behoudt zich het recht voor om te bepalen of een bedrijf in aanmerking komt voor deelname aan het programma en om het programma aan te passen, mocht dit nodig zijn.
Verdere details over KALBIZ voordelen en voorwaarden is te vinden op de ‘Terms and Conditions’ op www.koreanair.com.

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Air France-KLM bezorgt Nederlandse economie 21,9 miljard euro en 267.990 banen

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

NIO presenteert nieuwe EL8

Uit het magazine: 'Het ultieme eilandgevoel op Ibiza'

NIO House Amsterdam officieel geopend

Getac komt met de eerste AI-ready robuuste laptop

A350 van Corendon nu ook naar Bonaire