Qatar Airways start programma voor MKB

In Europa en Noord- & Zuid-Amerika is Qatar Airways gestart met het loyalty programma voor bedrijven ‘Beyond Business by Qatar Airways’. Dit nieuwe programma maakt gebruik van de nieuwe munteenheid Qrewards en biedt exclusieve voordelen voor zakenreizigers. Beyond Business by Qatar Airways zal later dit jaar wereldwijd gelanceerd worden.

Met Beyond Business by Qatar Airways kunnen kleine en middelgrote ondernemingen Qrewards verdienen waarvan de waarde kan worden ingeruild tegen vluchten naar om het even welke van de ruim 160 bestemmingen van Qatar Airways. Andere programma’s laten inruilen slechts toe voor geselecteerde vluchten op specifieke tijdstippen, terwijl zakenreizigers met ‘Beyond Business by Qatar Airways’ hun Qrewards kunnen inruilen op elke vlucht met beschikbare plaatsen. Er zijn drie nieuwe loyalty niveaus, waarmee het voor zakenreizigers mogelijk wordt om sneller te sparen en voordelen op te bouwen, zoals de fasttrack Qatar Airways Privilege Club Gold status en toegang tot de lounges.

Dhr. Akbar Al Baker, Chief Executive van Qatar Airways Group, legt uit:  Als uitgelezen luchtvaartmaatschappij van ondernemingen wereldwijd zijn we er ons van bewust hoe belangrijk een corporate loyalty programma van topniveau is. Het is dan ook met trots dat wij ‘Beyond Business by Qatar Airways’ kunnen voorstellen. Kleine en middelgrote ondernemingen krijgen voortaan een beloning voor hun zakenvluchten en genieten voordelen die bij de beste in de sector horen.”

Via een nieuw full-service accountportaal kunnen geregistreerde zakenklanten voortaan vluchten boeken, hun Qrewards inruilen en handige statistieken inkijken om hun reisbudget te beheren. Gedetailleerde informatie inclusief FAQ’s over Beyond Business by Qatar Airways is beschikbaar op de programmawebsite www.qatarairways.com/beyondbusiness.

Qatar Airways beschikt over een moderne vloot van meer dan 200 toestellen via de hub Hamad International Airport (HIA), naar meer dan 160 bestemmingen wereldwijd.

Qatar Airways viel al talloze keren in de prijzen, en in 2018 kreeg de maatschappij de titel van ‘World’s Best Business Class’ bij de uitreiking van de World Airline Awards, een initiatief van internationale luchtvervoersbeoordelaar Skytrax. Ze kreeg ook de titels ‘Best Business Class Seat’, ‘Best Airline in the Middle East’, en ‘World’s Best First Class Airline Lounge’.

Qatar Airways heeft recent een waaier aan opwindende nieuwe bestemmingen toegevoegd aan haar aanbod, waaronder Mombasa in Kenya en Da Nang in Vietnam. In 2019 wordt haar uitgebreide netwerk met nog een aantal boeiende bestemmingen verruimd, onder meer Valletta in Malta en Isfahan in Iran, om er maar een paar te noemen.

 

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

IATA-top: een hete middag in Dubai, zeker voor Nederland...

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Volop nieuwe Michelin sterren in Dubai

NIO presenteert nieuwe EL8

Uit het magazine: 'Het ultieme eilandgevoel op Ibiza'

NIO House Amsterdam officieel geopend

Getac komt met de eerste AI-ready robuuste laptop