Nieuwe naam en identiteit voor Carlson Wagonlit Travel

CWT is de nieuwe officiële naam voor Carlson Wagonlit Travel, de wereldwijde zakenreisorganisatie.

CWT Energy Resources & Marine, CWT Meetings & Events, en de CWT Solutions Group hebben ook nieuwe logo’s. Klanten van de wereldwijde hoteldistributieafdeling, RoomIt by CWT, zullen slechts kleine veranderingen in het kleurenpalet zien.

‘De nieuwe naam CWT is een eerbetoon aan het bedrijfserfgoed en verbindt de digitale leiderschapsambities met de drie pijlers van het bedrijf: het vereenvoudigen van zakenreizen, het ontsluiten van nieuwe mogelijkheden en het samenwerken met bedrijven. De nieuwe naam sluit ook aan bij de drievoudige intentie om de onbetwiste wereldleider te zijn op het gebied van digitale zakenreizen, hoteldistributie, vergaderingen en evenementen.  ‘

“Deze naamsverandering is de laatste fase van ons digitale ontwikkelingsplan en combineert de kracht van technologie en innovatie met de expertise van onze mensen,” aldus Kurt Ekert, President en CEO van CWT. “Er is een nostalgische link met het Wagons-Lit-tijdperk en we zijn trots op ons 150-jarig bestaan. De huidige ontwikkelingen versterken onze intentie om ook de komende anderhalve eeuw leidend te blijven op het gebied van zakenreizen.”

CWT-beloften

Uit gesprekken met onze klanten, leveranciers en medewerkers over de hele wereld hebben we nieuwe mogelijkheden geïdentificeerd om hen de keuze en ondersteuning te bieden die ze nodig hebben. Deze inzichten zijn gebundeld in drie belangrijke CWT-beloften die ons in de toekomst zullen leiden:

 

  • Meer reisgemak

CWT biedt een eenvoudige en overzichtelijke reismanagementervaring – van een intuïtieve gebruikersinterface tot geïntegreerde beheertools.

 

  • Nieuwe mogelijkheden

CWT levert meer diensten en inhoud aan reizigers, travelmanagers en leveranciers, om zo potentiële nieuwe zakelijke mogelijkheden te ontsluiten.

 

  • Moving forward, together

CWT is continu bezig het aanbod te innoveren en te ontwikkelen. We gebruiken nieuwe technologieën om onze klanten nieuwe en betere manieren te bieden voor het wereldwijd beheren van zakenreizen.

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

JetBlue na NYC nu ook naar Boston vanaf Schiphol

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Amazon Prime Video in Polestar 2

Meesterwerk van The Glenrothes: 42 jaar oude single malt

Win een wijnreis naar Moldavië

Het aftellen tot RWC 2023 is begonnen...

Motorola lanceert budgetvriendelijke telefoon