Qatar Airways gaat binnenkort, naar eigen zeggen, als eerste luchtvaartmaatschappij ter wereld 100% Zero-Touch technologie aanbieden voor zijn bekroonde Oryx One inflight entertainment systeem in de gehele A350 vloot, als onderdeel van de nieuwste COVID-19 veiligheidsmaatregelen van de luchtvaartmaatschappij.

De Zero-Touch technologie, geïntroduceerd in samenwerking met het Thales AVANT IFE systeem, zal A350 passagiers in staat stellen om hun persoonlijke elektronische apparaten (PED’s) te koppelen met het IFE scherm in de rugleuning van hun stoel. Zij kunnen dit doen door verbinding te maken met ‘Oryxcomms’ Wi-Fi en simpelweg een QR code te scannen die op het scherm wordt weergegeven. Zo kunnen ze dan hun PED’s gebruiken om te navigeren en te genieten van meer dan 4.000 opties die het bekroonde Oryx One inflight entertainment systeem van de luchtvaartmaatschappij voorstelt, waardoor contact wordt beperkt aan boord en passagiers meer gemoedsrust hebben tijdens de reis.

Qatar Airways is ook de eerste luchtvaartmaatschappij in Europa en de regio Midden-Oosten en Noord-Afrika die passagiers in Business Class en Economy Class de mogelijkheid biedt om hun persoonlijke Bluetooth koptelefoon te koppelen met het on-board seatback IFE systeem in alle cabines van de Boeing 787-9 vloot.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.