NH Hotel Group heeft nu de mogelijkheid om in geselecteerde hotels een hotelkamer met werkruimte per uur, per dag of per week te huren. De moderne kamers zijn voorzien van een bureau en bureaustoel en beschikken over wifi. Het printen van maximaal 20 pagina’s en iets lekkers bij aankomst op de kamer zijn ook bij de prijs inbegrepen. Naast gratis koffie en thee zijn er ook legio  lunchopties. Het geheel is uiteraarde volgens de maatregelen van de lokale autoriteiten.

Een NH hotelkamer is te boeken voor 49 euro per werkdag; een hele werkweek kost 225 euro. Een kamer in een NH Collection hotel kost vanaf 59 euro per werkdag en 259 euro voor een werkweek.

Daarnaast kunnen ook zaaltjes worden gereserveerd om te werken voor wie nog meer ruimte wenst of wil samenwerken op veilige afstand. Voor wie graag eerst de werkplek wil zien; de hotels geven ook virtuele rondleidingen via een videogesprek. Voor reserveringen kan contact opgenomen worden via vip.reservations@nh-hotels.com of +31 (0) 88 400 0900.

Feel Safe at NH

NH Hotel Group heeft een aantal aanpassingen gemaakt in de operationele processen in de hotels om de gezondheid en veiligheid van gasten en medewerkers wereldwijd te waarborgen. Onder de nieuwe maatregelen in het zogenoemde ‘Feel Safe at NH’ keurmerk vallen onder andere de digitalisering van hotel services, de aanpassing van desinfectieprocessen, het implementeren van sociale afstandsnormen en het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen. Voor meer informatie, ga naar: https://www.nh-hotels.nl/bezienswaardigheden/feel-safe.

 

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.