De America’s Cup staat bekend als een strijdtoneel voor vurige internationale rivaliteit en spectaculaire zeilduels. Om zijn rol als officiële timekeeper bij de 36e editie van de “Auld Mug” in de verf te zetten, presenteert OMEGA een raceklaar, nieuw horloge. Deze Seamaster Diver 300M “America’s Cup” Chronograph is een vernuftig staaltje horlogerie dat zelfs onder druk een hoge precisie behoudt.

Het is de derde keer dat OMEGA de prestigieuze rol als timekeeper bij de America’s Cup op zich neemt. De OMEGA Seamaster Diver 300M “America’s Cup” Chronograph, met zijn nieuwe CHRONO LOCK vergrendelingssysteem, snel verwisselbare armbanden en watergreep-pushers, is dan ook een passend eerbetoon aan de 36e editie van deze internationale zeilcompetitie – een editie die overigens door PRADA gepresenteerd wordt.

 

Dit model voelt zich werkelijk als een vis in het water. Het horloge, met een diameter van 44 millimeter, is vervaardigd van roestvrij staal, heeft een blauwe keramische wijzerplaat en een bezel ring met een duikschaal in wit email. Om een optimale grip te behouden bij sterke golven werd hij ook voorzien van soft-touch rubberen pushers, ergonomisch ontworpen om efficiënt te functioneren bij zeer natte omstandigheden.

 

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.