Peugeot introduceert drie ‘Armand, SINCE 1810’-horloges voor alle fans van het Franse automerk. De exclusieve horloges werden ontworpen door de studio van het PEUGEOT Design Lab en zijn een elegante manier om de geschiedenis van het merk te eren. De ‘SINCE 1810’-horloges maken de gelijknamige collectie compleet en zijn vanaf vandaag verkrijgbaar in de online shop https://boutique.peugeot.com, voor € 129,- en € 149,- inclusief btw.

Liefhebbers van de geschiedenis van PEUGEOT zullen deze stijlvolle horloges, met hun eigentijdse grijze gelamineerde wijzerplaat of zwarte wijzerplaat met het opschrift ‘PEUGEOT SINCE 1810’, met trots dragen. Elk detail van deze uurwerken is minutieus gemaakt, zoals de naam PEUGEOT gegraveerd in de achterzijde van de kast, een doorgestikte leren riem of gevlochten metalen armband, en drie wijzers en een datumaanduiding. Alle drie de horloges zijn tijdloos, betrouwbaar en robuust. Ze hebben een quartz uurwerk en zijn waterdicht tot 50 meter. En ze dragen de naam ‘Armand’, als eerbetoon aan de grondlegger van het industriële auto-avontuur van PEUGEOT.

  • Het ‘Armand’-horloge met gesatineerde stalen kast (diameter 36 mm), grijs gelamineerde wijzerplaat en ‘Milano’ gevlochten metalen armband: € 129,- incl. btw.
  • Het ‘Armand’-horloge met kast van geborsteld staal (diameter 41 mm), grijs gelamineerde wijzerplaat en zwarte leren band: € 129,- incl. btw.
  • Het ‘Armand’-horloge met kast van geborsteld staal ‘Antic Silver’ (diameter 41 mm, patina-aspect), zwarte wijzerplaat, ‘Camel’ leren band, op de achterkant van de kast gegraveerd ‘PEUGEOT LEGEND’: € 149,- incl. btw.

De ontwerpers van het PEUGEOT Design Lab hebben de ‘SINCE 1810’-horloges ontworpen volgens strenge normen, en op zo’n manier zodat ze een weerspiegeling van de stijl van de nieuwste PEUGEOT-modellen zijn. De kwalitatieve afwerking van de kast is een erfenis van de kennis van PEUGEOT op het gebied van staalbewerking.

De nieuwe ‘Armand, SINCE 1810’-horloges zijn verkrijgbaar in de online winkel https://boutique.peugeot.com. Ze maken de collectie kleding, lifestyle en serviesgoed ter ere van het 210-jarig bestaan ​​van PEUGEOT compleet.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.