Op de verjaardag van de eerste maanlanding in de geschiedenis heeft Buzz Aldrin tijd doorgebracht met OMEGA, filosoferend over de uren en het horloge dat geschiedenis schreef op 21 juli 1969.

De astronaut was de ‘ Lunar Module Piloot’  van Apollo 11 toen hij precies 53 jaar geleden landde op de Sea of ​​Tranquility. Zijn eerste stappen waren een opmerkelijke prestatie voor de mensheid – en ook voor de OMEGA Speedmaster Professional om zijn pols – het eerste horloge dat op de maan werd gedragen.

 

OMEGA en Buzz haalden herinneringen op van die beroemde dag. Er werd  ook een nieuw portret vastgelegd van Buzz Aldrin met de Speedmaster 321 (Ref. 311.30.40.30.01.001) – waarin het legendarische kaliber is gehuisvest dat elke Speedmaster aandreef die ooit op de maan werd gedragen. Van Apollo 11 tot en met Apollo 17 vertrouwden de astronauten op Calibre 321, vanwege de nauwkeurigheid en de betrouwbaarheid.

 

De Apollo 11-missie blijft het meest buitengewone hoogtepunt van OMEGA’s lange erfgoed in de ruimte. Het is een eer om dat verhaal te herdenken – en de inspirerende prestaties van Buzz Aldrin zelf te vieren.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.