Holland America Line onthult verjaarsdagplannen

Op 18 april 2023 viert Holland America Line haar 150ste verjaardag. Om deze mijlpaal te vieren, heeft de cruisemaatschappij speciale evenementen en activiteiten gepland, waaronder twee overtochten over de trans-Atlantische Oceaan. 

“Een mijlpaal zoals een 150ste verjaardag komt niet vaak voor bij de meeste bedrijven, en de festiviteiten zullen onze anderhalve eeuw van verbazingwekkende geschiedenis tot leven brengen,”, zegt Gus Antorcha, de president van Holland America Line. “Holland America Line heeft door de jaren heen het leven van miljoenen mensen geraakt – of het nu is door hen naar een nieuw leven in Amerika te brengen, of door hen een once-in-a-lifetime vakantie te bezorgen. We hebben een aantal zeer speciale evenementen gepland in de komende maanden om ons erfgoed te eren.”

150ste verjaardag vieringen:

  • Overtocht 15 oktober 2022, 15 nachten: Rotterdam VII zal vertrekken uit Rotterdam, precies 150 jaar na het vertrek van de eerste reis van Rotterdam I, die plaatsvond voordat de maatschappij werd opgericht. De overtocht zal Holland America Line’s eerste afvaart nabootsen, waarbij wordt vertrokken vanuit  Rotterdam en een bezoek wordt gebracht aan Plymouth, Engeland, en Le Havre (Parijs), voordat de Atlantische Oceaan wordt overgestoken naar New York City voor een zeldzame overnachting; daarna vaart het verder naar Fort Lauderdale, Florida.
  • Overtocht 4 april 2023, 16 nachten: Rotterdam vertrekt vanuit Fort Lauderdale en gaat naar New York City voor een overnachting; het zal dan acht ontspannen dagen op zee doorbrengen om de Atlantische Oceaan over te steken en daarna Plymouth en Dover (Londen), Engeland aandoen, voordat het aankomt op 18 april – Holland America Line’s 150ste verjaardag – in Rotterdam voor een overnachting vol festiviteiten.

Tijdens de overtochten worden gasten getrakteerd op een groot aantal activiteiten en ervaringen, zoals speciale menu’s en cocktails met een vleugje geschiedenis van het bedrijf, live muziek met bijzondere optredens van gastartiesten, presentaties waarin de geschiedenis en wortels van Holland America Line worden getoond, en een evenement in Olympische stijl, met klassieke cruise sportactiviteiten- en spellen.

  • New York City Jubileum evenement: Holland America Line trapt haar 150-jarig jubileumjaar af met een speciale ceremonie aan boord van de Rotterdam wanneer het schip op 26 oktober 2022 in New York City overnacht, inclusief een onvergetelijk optreden die de historische nacht zal tekenen.
  • Welkom in Rotterdam: Wanneer de Rotterdam op 18 april 2023 aankomt in Rotterdam, zal het schip op zijn 150ste verjaardag groots worden onthaald in de stad waar het bedrijf werd opgericht. Gasten van de cruise en de stad Rotterdam zullen helpen deze historische mijlpaal in de boeken te zetten tijdens een avondevenement aan boord.
  • Extra speciale jubilieumcruises: In het jubileumjaar zullen speciaal cruises worden aangeboden die helpen de geschiedenis van Holland America Line te herbeleven door middel van unieke havens die bezocht zijn. De cruisedata zullen in de komende maanden bekend worden gemaakt en zullen voor elke reis een speciale programmering bevatten.
  • Merchandise: Limited-edition, speciaal ontworpen 150-jarig jubileum items zullen verkrijgbaar zijn in de winkels aan boord.

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

JetBlue na NYC nu ook naar Boston vanaf Schiphol

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Amazon Prime Video in Polestar 2

Meesterwerk van The Glenrothes: 42 jaar oude single malt

Win een wijnreis naar Moldavië

Het aftellen tot RWC 2023 is begonnen...

Motorola lanceert budgetvriendelijke telefoon