Nordic Travel Nederland vliegt morgen voor het eerst met een eigen charter van Corendon vanuit Amsterdam naar Fins Lapland. De ‘eigen’ 737-800 naar het Finse Kittilä markeert een bijzonder moment in de historie van de ‘jonge’ Scandinavië-specialist. ‘Voor Nordic Nederland is het een historisch moment’.

Alle vertrouwen

Nordic Travel begon begin 2021 als Nederland kantoor, bij onze zuiderburen is Nordic al veel langer een gevestigde naam en marktleider op de regio. Het maakt de eigen Nederlandse charter een bijzonder evenement. Hugo van Drie, directeur Nordic Travel Nederland: ‘Voor Nordic Nederland is het een historisch moment. Het is een flinke stap om een eigen charter in te zetten. Wij hebben er alle vertrouwen in gehad dat we dit volume aan kunnen maar zeker in coronatijd blijft het toch spannend om te zien of het ook daadwerkelijk gaat lukken. Als je dan ziet dat de bezetting op de eerste vlucht al boven de 75% zit dan schept dat veel vertrouwen voor de rest van het seizoen maar zeker ook naar volgend jaar.

Succesvol

De vlucht is de start van een naar verwachting succesvol Lapland-seizoen. De boekingen lopen uitstekend. ‘Deze zaterdag is de eerste vlucht die tot half maart doorloopt. De charter is een directe vlucht van Amsterdam naar Kittilä. Kittilä is een kleine luchthaven in het hoge noorden van Finland en van daar vertrekken de gasten naar onze accommodaties in zowel Zweeds als Fins Lapland. Persoonlijk ben ik natuurlijk enorm trots. We zijn ons verkooppunt in Nederland gestart in februari van dit jaar. Inmiddels zitten we al met 10 mensen, staat er een heel sterk team en stijgt de naamsbekendheid van Nordic met de dag. Het is natuurlijk schitterend voor mij maar ook voor de rest van het team om aan de basis te staan van zo’n avontuur.’

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.