Nieuwe generatie Business Class stoelen voor KLM

Nieuwe Business Class stoelen voor de moderne KLM Dreamliner 787-10 zijn aanstaande. De Japanse fabrikant van vliegtuiginterieurs JAMCO Group levert de nieuwe stoelen voor de World Business Class van de acht Boeing 787-10 Dreamliner vliegtuigen die KLM vanaf volgend jaar verwacht. KLM is de eerste Europese luchtvaartmaatschappij die met de nieuwe Boeing 787-10 gaat vliegen. Het eerste vliegtuig wordt in Juni 2019 geleverd. De nieuwe Dreamliner is een verlengde versie van de Boeing 787-9 die al in operatie is.

Deze nieuwe generatie stoel is lichter, waardoor brandstof bespaard wordt. Daarnaast zorgt de ‘visgraat’ opstelling van de nieuw Venture-stoelen voor effectiever gebruik van de beschikbare ruimte.

“KLM is verheugd om met Jamco aan het gloednieuwe programma voor onze 787-10 World Business Class-stoelen te mogen werken. Samen streven we ernaar de beste zitplaatsen, slaapcomfort en reisomgeving voor onze Business Class-reizigers te creëren.’aldus Boet Kreiken, EVP Customer Experience

KLM World Business Class

KLM is continu bezig de klantervaring te verbeteren. De JAMCO Venture stoelen zijn hier een goed voorbeeld van. Door meer persoonlijke ruimte, ‘full flat’ stoelen en een 18.5 inch entertainmentscherm, ervaart de passagier meer comfort. Een andere nieuwe feature is de “do not disturb”-button op de armleuning. Deze kan de passagier zelf naar wens aanzetten als hij rust wil. De midden-stoelen van de WBC bevatten een verschuifbaar privacy scherm. Passagiers kunnen hierdoor kiezen voor maximale privacy, of juist optimaal samen reizen wanneer ze dat willen.

Gangpad direct toegankelijk

De WBC in dit nieuwe vliegtuig heeft 38 WBC stoelen, die allemaal direct toegang geven tot het gangpad. Het design van de stoelen heeft de KLM branding, die ontworpen is in samenwerking met Hella Jongerius.

JAMCO Group

JAMCO Group is een Japans bedrijf dat gespecialiseerd is in de vliegtuigindustrie. De businessdivisies van het bedrijf bestaan uit vliegtuiginterieur, vliegtuigonderdelen, vliegtuigonderhoud en de productie van vliegtuigstoelen. De organisatie bestaat sinds 1955 en is een vaste leverancier van Boeing en Airbus. KLM neemt de galleys op de long haul vloot af van JAMCO.

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Nieuwe lounges op Schiphol; knipoog naar Amsterdam en hergebruikt meubilair

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Festival TREK viert tiende seizoen met negen edities

Breitling doet inspiratie op in de Schotse hooglanden

Galtür organiseert hét langlaufevenement van het jaar ‘Galtür Nordic Volumes’

Bucketlistreis in 2026: zonsverduistering op Groenland

Regent Seven Seas Cruises neemt nieuw schip in ontvangst