In het Amstelkwartier is het QO geopend: een lifestylehotel waarbij luxe gecombineerd wordt met circulariteit en duurzaamheid.
‘We willen dat het QO anders is dan andere lifestylebestemmingen. Een compromis tussen luxe en duurzaamheid zou niet nodig moeten zijn. Sterker nog, wij willen laten zien dat deze goed hand in hand kunnen gaan. Daarom zijn we tot het uiterste gegaan om ervoor te zorgen dat elk element van het QO niet alleen duurzaam en circulair goed doordacht is, maar ook bijdraagt aan het plezier, de sfeer en de energie die we de gasten in ons hotel willen laten beleven’, aldus Inge van Weert, General Manager van het QO.
De buurt
Het QO is er niet alleen voor de hotelgasten, maar vooral ook voor de buurt. Op de begane grond van het gebouw komt ‘Dutch Eatery’ Persijn, waar de vernieuwende ‘Dutch Cuisine’ centraal staat. Op de 21e verdieping heeft men vanuit de bar Juniper & Kin een prachtig panoramisch uitzicht over Amsterdam.