Munckhof Groep en Amadeus: beter inspelen op behoeften zakenreiziger

Munckhof Groep, specialist in zakelijke reizen, wordt reseller van Cytric Easy, een oplossing van Amadeus.

De van oorsprong Nederlandse corporate reisspecialist investeert in deze innovatieve oplossing om zijn klanten beter van dienst te zijn. Voor Amadeus is de samenwerking een kans om nieuwe klanten in de Benelux te bereiken.

Cytric Easy is een oplossing waarmee zakelijke reizigers sneller en efficiënter zakentrips kunnen plannen en beter met elkaar kunnen samenwerken. De oplossing automatiseert verschillende processen en biedt een geïntegreerde, complete ervaring voor het beheer van zakenreizen.
Gebruikers kunnen hun trips plannen en reisschema’s met collega’s delen binnen bekende, dagelijks gebruikte applicaties, zoals Microsoft Teams.

Mede door de nauwe samenwerking met onze partners bij Amadeus heeft Munckhof zich kunnen ontwikkelen tot één van de marktleiders op de Europese markt voor zakelijke reizen´, zegt Tom Roefs, Chief Executive bij Munckhof.

´Vandaag zetten we daarin de volgende stap. We zijn al sinds 2009 Cytric-partner. Met Cytric Easy kunnen we nu nog beter inspelen op de veranderende behoeften van onze zakelijke klanten.´

Cytric Easy, dat volledig geïntegreerd is met Microsoft 365, biedt de mogelijkheid om reisinformatie te delen via de chatfunctie binnen Microsoft Teams. Gebruikers kunnen op die manier dezelfde trip boeken als collega’s of bijvoorbeeld een taxi delen met elkaar. De tool biedt werknemers een vlekkeloze digitale ervaring.

´Als reseller van Cytric Easy kan Munckhof zich met haar aanbod onderscheiden binnen de sterk competitieve Benelux-markt en haar klanten innovatieve oplossingen blijven bieden´, zegt Kurt Van der biesen, Head of Sales & Account Management Travel Sellers bij Amadeus.

´Gebruikers kunnen tickets boeken of hun onkosten beheren vanuit bekende en veelgebruikte toepassingen. Voor de klanten van Munckhof betekent dat een aanzienlijke transformatie van de manier waarop ze zakelijk reizen.´

Munckhof is specialist voor zakenreizen, met de focus op het midden- en kleinbedrijf. Per dag vervoert het bedrijf 30.000 personen door heel Europa. Bij Munckhof werken 2.000 medewerkers in kantoren op 25 verschillende locaties. (Foto Shutterstock).

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Air Monitor 2024 (Amex GBT) voorspelt afvlakking vliegtickets

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Regent Seven Seas Cruises neemt nieuw schip in ontvangst

Met Helly Hansen de piste op

Nederlandse touch bij zeer exclusief horloge

Iconische B&W Zeppelin nu in versie McLaren

Saudia vernieuwt livery en digitale klantervaring