De lowcost airline Level voegt een tweede dagelijkse vlucht naar Rome toe aan haar portfolio en vier nieuwe routes naar: Lissabon en Fuerteventura in juni, gevolgd door Milaan Malpensa en Barcelona in augustus. In april van dit jaar opende de luchtvaartmaatschappij haar shorthaul basis in Amsterdam. De Spaanse airline is onderdeel van de IAG Groep met BA, Iberia, Vueling en Aer Lingus.

 Sinds begin april dit jaar vliegt Level van Amsterdam naar steden als Londen, Rome en Wenen. Het zomeraanbod van LEVEL’s tweede shorthaul basis wordt continu uitgebreid tot aan midden augustus. Een tweede dagelijkse vlucht van Amsterdam naar de Italiaanse hoofdstad Rome gaat per direct in.

Op 21 juni 2019, net voor de zomer, zal Level beginnen met zes vluchten per week naar Lissabon. Een dag later, op 22 juni, wordt een tweede bestemming toegevoegd. Het Canarische eiland Fuerteventura wordt dan elke zaterdag vanuit Amsterdam door LEVEL aangevlogen. Vanaf 15 augustus zal Level dagelijkse vluchten aanbieden naar Barcelona en Milaan Malpensa. Eind augustus zal de uitbreiding van de vloot compleet zijn.

Krassimir Tanev, Managing Director van LEVEL Anisec Luftfahrt GmbH: “We zijn blij deze zomer meer capaciteit en meer bestemmingen te kunnen aanbieden. Deze uitbreiding biedt vooral Nederlandse gasten meer betaalbare opties. De feedback van onze klanten is tot nu toe erg positief, ze vinden inderdaad dat we goede service bieden voor een scherpe prijs. We zijn er dan ook van overtuigd dat we onze basis op Amsterdam Airport Schiphol verder gaan uitbreiden”.

Tickets naar alle bestemmin

Bestemmingen, data en frequenties vanaf Amsterdam:

BestemmingStart datumFrequentie
Rome6 apriltot 2x per dag
Wenen6 april1x per dag
Londen-Luton7 apriltot 2x per dag
Lissabon21 juni6x per week
Fuerteventura22 juni1x per week
Barcelona15 augustus1x per dag
Milaan Malpensa15 augustus1x per dag

 

Over LEVEL:

LEVEL is the low-cost luchtvaartmaatschappij van International Airlines Group (IAG) met long-haul hubs in Barcelona en Parijs Orly en short-haul hubs in Wenen en Amsterdam. De short-haul vluchten van LEVEL werden in juni 2018 geïntroduceerd in Wenen en in april 2019 in Amsterdam. De vloot van LEVEL bestaat uit zeven Airbus A321 vliegtuigen die gestationeerd zijn in Wenen en Amsterdam. LEVEL opereert vanuit Terminal 1A op de luchthaven van Wenen en vanuit Amsterdam Airport Schiphol. Passagiers kunnen boeken via flylevel.com en kiezen uit verschillende tarieven – Basic en Optima en drie stoel categorieën – Space, Space One (op de eerste rij) en Space Plus (in rijen twee tot vier).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.