Emirates heeft speciale tarieven gelanceerd voor vluchten naar Dubai deze zomer. Reizigers krijgen bovenop hun vliegticket ook een ticket om At The Top te bezoeken, het observatieplatform op de Burj Khalifa, het hoogste gebouw ter wereld. 

 

Alle Emirates-klanten kunnen van dit aanbod genieten, in elke klasse. De actie is geldig voor alle reservateringen die gemaakt worden op emirates.com tussen vandaag en 11.06.2019, met afreizen tot 23.06.2019. De tarieven zijn vanaf €399. Reizigers die van de aanbieding gebruikmaken, krijgen binnen de 96 uur na aankoop van hun ticket een toegangscode voor At the Top via e-mail.

 

Emirates-klanten kunnen tijdens hun verblijf in Dubai At the Top op twee momenten bezoeken, tussen 8u30 en 14u30 tijdens & 19u en 23u

 

Emirates biedt zijn klanten trouwens nog meer extraatjes aan om volop van hun bezoek aan Dubai te genieten. Tot en met 31 augustus 2019 en op vertoon van hun Emirates-boardingpass krijgen klanten exclusieve kortingen op meer dan 500 locaties.

 

Zo profiteren ze van kortingen tot 50% in meer dan 400 goede restaurants, op luxe wellness behandelingen in bijna 50 spa centra en op activiteiten zoals indoorskiën en waterpretparken. Een aantal internationale retailers, waaronder shops met populaire mode- en sportmerken, geven kortingen tot 30%.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.