De low cost airline Level viert haar éénjarig bestaan van haar eerste basis in Wenen op 17 juli. Daarom stelt de BA-dochter 20.000 tickets beschikbaar voor €29.99, alleen vandaag op 16 en morgen 17 juli. Het gaat om vluchten van Amsterdam naar Londen-Luton, Rome en Wenen (vv). Vanaf nu biedt LEVEL ook Priority Boarden aan.

Level short haul opende één jaar geleden haar eerste Europese basis in Wenen. In april 2019 volgde er een tweede basis in Amsterdam. Veel passagiers hebben de gastvrijheid en kwaliteit van Level al kunnen ervaren. Level wil graag alle huidige en toekomstige passagiers bedanken. Naar aanleiding van haar eerste verjaardag en de drie succesvolle maanden in Amsterdam, trakteert LEVEL daarom op 20.000 tickets voor €29.99*. De tickets kunnen alleen op 16 en 17 juli gekocht worden via flylevel.com en zijn geldig tussen 1 september 2019 en 30 maart 2020 op vluchten van en naar Londen-Luton, Rome en Wenen.

Priority

Vanaf nu biedt LEVEL ook Priority Boarden aan. Zakelijke – en vakantiereizigers die rijen willen vermijden op het vliegveld kunnen hiervan profiteren tegen betaling van €8 euro (alleen bij online boekingen).

*Ticketprijzen tegen voordeeltarief zijn uiteraard gebaseerd op een enkele reis en afhankelijk van beschikbaarheid en tijd van boeking.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.