Passagiers van Lufthansa die in Economy Class reizen, kunnen sinds deze week last minute op bepaalde lange-afstandsvluchten een ​​Sleeper’s Row boeken. Dit kan bij de check-in of bij de gate.

Hiermee krijgen passagiers een hele rij stoelen voor zichzelf, bestaande uit drie tot vier aangrenzende stoelen, voor de hele duur van de vlucht. Deze aanbieding wordt geleverd met een kussen, deken en bovenmatras van Business Class-kwaliteit, zegt Lufthansa.

De veiligheid tijdens de vlucht wordt gewaarborgd door een speciale veiligheidsriem, die ook gesloten is als de passagier ligt, inclusief aparte veiligheidsinstructies. Passagiers die een Sleeper’s Row boeken, kunnen gebruik maken van pre-boarding, waardoor ze eerder in het vliegtuig kunnen stappen.

Lufthansa biedt de Sleeper’s Row aan op lange-afstandsvluchten van circa elf uur of meer, bijvoorbeeld op routes naar het Verre Oosten, de westkust van de Verenigde Staten, Midden- en Zuid-Amerika of zuidelijk Afrika.

De toeslag ligt tussen de 159 en 229 euro per traject. Per vlucht worden maximaal drie Sleeper’s Rows aangeboden. Vooraf reserveren is niet mogelijk.

Lufthansa heeft de Sleeper’s Row eind vorig jaar op het traject Frankfurt – São Paulo – Frankfurt enkele weken getest.
Het aanbod kreeg veel positieve feedback van passagiers en er was veel vraag naar, zegt de airline.
‘De Sleeper’s Row is een verdere stap naar meer productdiversiteit in Economy Class om tegemoet te komen aan de wensen van passagiers naar meer comfort en individualiteit.’ (Foto Lufthansa).

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.