KLM opent eerste deel nieuwe Crown Lounge

KLM heeft het eerste deel van de nieuwe KLM non-Schengen Crown Lounge op Schiphol geopend voor haar klanten. De lounge kent een geheel nieuwe inrichting en uitstraling.

De lounge is voorzien van de nieuwste technologieën, innovaties en een hoogwaardig service- en cateringniveau. In een tijdelijke set-up kan de klant daar nu al van genieten. De verbouwing van het tweede deel van de lounge gaat door tot aan de feestelijke opening in de zomer van 2019, het jaar dat KLM haar 100e verjaardag viert.

De internationale KLM Crown Lounge ligt tussen de E- en F-pier op Schiphol. Het is een lounge voor KLM’s belangrijke klanten die intercontinentaal vliegen. Dankzij de nieuwe indrukwekkende ingang aan de Holland Boulevard is de lounge gemakkelijk te vinden. Klanten kunnen de lounge betreden via de roltrap of lift, worden persoonlijk welkom geheten door personal lounge assistenten en kunnen snel toegang krijgen door hun boarding pass bij de self-service automaten te scannen. De loungefaciliteiten bevinden zich op de tweede en op de, compleet nieuw opgeleverde, derde verdieping.

Nieuwe service- en cateringconcepten

Nieuwe concepten voor bijvoorbeeld eten en drinken, de keukeninrichting, de logistiek, de digitale innovaties zoals selfservicetoegang, èn de vernieuwde serviceverlening van het loungepersoneel, dragen bij aan de persoonlijke beleving. KLM bouwt hierdoor de lounge van de toekomst.

Nieuw decor en inrichting die inspelen op klantbehoefte

Het nieuwe decor van de KLM non-Schengen Crown Lounge is erop gericht klanten een volledig nieuwe ervaring te bezorgen. KLM heeft hiervoor verschillende zones ingericht om aan de uiteenlopende wensen en behoeften van klanten te voldoen: om te werken, om te relaxen, om te eten en te drinken en voor entertainment en fine-dining. De capaciteit wordt verhoogd om de verwachte groei van (intercontinentale) loungebezoekers in de toekomst te ondervangen. Na de totale verbouwing biedt de lounge circa 1.500 zitplaatsen ten opzichte van de 800 in de voormalige lounge en heeft straks een oppervlakte van 6.800 m² ten opzichte van 3.600 m² nu.

De zone “Polder” is sinds vandaag al geopend en kent een tijdelijke inrichting om voor extra zitruimte – en daarmee voor een hogere capaciteit – te zorgen totdat de verbouwing in de zomer van 2019 is afgerond. Klanten kunnen eveneens vanaf vandaag al genieten van de Dutch Mountain voor entertainment, en van de nieuwe bar in de Sky-zone op de derde verdieping.

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Nieuwe lounges op Schiphol; knipoog naar Amsterdam en hergebruikt meubilair

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Festival TREK viert tiende seizoen met negen edities

Breitling doet inspiratie op in de Schotse hooglanden

Galtür organiseert hét langlaufevenement van het jaar ‘Galtür Nordic Volumes’

Bucketlistreis in 2026: zonsverduistering op Groenland

Regent Seven Seas Cruises neemt nieuw schip in ontvangst