Foto: Düsseldorf Airport.

Hier kan je deze winter naartoe vanaf Düsseldorf Airport

Het nieuwe winterrooster voor Düsseldorf Airport wordt op 27 oktober van kracht en biedt bijna 140 bestemmingen wereldwijd.

“Düsseldorf is de komende winter bij onze sterke luchtvaartpartners vol in beeld. Als gevolg hiervan kunnen passagiers een aantrekkelijk aanbod verwachten van vluchten met nieuwe bestemmingen en verhoogde frequenties op populaire routes “, aldus Thomas Schnalke (CEO van Düsseldorf Airport).

Een duidelijke trendbestemming in de winter is Hurghada. Onder andere Eurowings Sun Express, Condor, Corendon Europe en Tuifly vliegen op de Egyptische strandbestemming of verhogen hun frequenties aanzienlijk. Düsseldorf Airport verwelkomt ook een nieuwe luchtvaartpartner op deze route: voor de eerste keer in deze winter verbindt Holiday Europe Düsseldorf met Hurghada, Fuerteventura, Marsa Alam en Sharm El Sheikh. De luchtvaartmaatschappij gebruikt de vliegtuigtypen A320 en A321 op de routes.

TUI fly versterkt naast Hurghada het aanbod in de populaire vakantiebestemmingen Palma de Mallorca en Tenerife. Sun Express verhoogt de frequenties vanaf Düsseldorf naar Izmir en vliegt voor het eerst in de winter naar Beiroet in Libanon, Erbil in Irak en Diyarbakir in Turkije. Luchtvaartmaatschappij Condor richt zich ook op populaire zonnige bestemmingen op de middellange afstand. Onder de 14 winterzon-bestemmingen van Condor vallen bijvoorbeeld in totaal tot zo’n 18 keer per week vluchten naar de Canarische eilanden Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote en Fuerteventura.

Lauda Air verhoogt de vliegfrequentie richting Malaga en Alicante. De luchtvaartmaatschappij vliegt naar Sevilla op dinsdag en zaterdag vanuit Düsseldorf. Bovendien versterkt Lauda Air haar aanbod op de stadsroutes naar Milaan Bergamo, Stockholm Skavsta en Kopenhagen. Voor het eerst zullen deze routes in de winter tot vijf keer per week gevlogen worden. Flybe verhoogt zijn frequenties naar Manchester tot 22 keer per week. Alitalia verhoogt zijn verbindingen met Milaan tot twaalf keer per week.

Albawings zet de deze zomer ingezette samenwerking met Düsseldorf Airport ook in de winter voort. De luchtvaartmaatschappij verbindt Düsseldorf drie keer per week met de Albanese hoofdstad Tirana. De ook in de zomer nieuw toegevoegde luchtvaartpartner Loganair vliegt in de winter op Glasgow, een verbinding die drie keer per week wordt bediend.

Voor wie de wereld nog verder wil verkennen is er een groot aanbod aan langeafstands-bestemmingen vanuit Düsseldorf. Met ANA gaat het met het nieuwe wintervluchtschema voortaan elke dag met de Dreamliner naar Tokio. Singapore Airlines blijft vliegen met de comfortabele en stille Airbus A350 naar Singapore via vier wekelijkse verbindingen. Air China doet in de winter drie keer per week de Chinese metropool Beijing aan.
Emirates gaat twee keer per dag naar Dubai, Etihad Airways vliegt één keer per dag naar Abu Dhabi. Delta verbindt Düsseldorf Airport vijf keer per week non-stop met de Atlanta hub. Eurowings blijft in de winter vliegen op populaire langeafstandsbestemmingen in de VS als Miami, Fort Myers en New York. Met de Airbus A330-300 gaat het vervolgens verder naar Punta Cana en Varadero in het Caribisch gebied en ook met het charterverkeer naar Havana, La Romana, Montego Bay en Bridgetown.

TUI fly vliegt voor het eerst in de winter naar Abu Dhabi en bedient één keer per week deze oosterse metropool. Corendon Airlines blijft ook na de zomer één keer per week op de Gambiaanse hoofdstad Banjul vliegen.

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Stedelijke (zaken)reizen van groot belang voor economie

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Cadeautip: Courvoisier VSOP

Heineken Experience weer feestelijk open

art'otel Amsterdam doet actie met STRAAT Museum

Holland America Line presenteert jubileumbiertje

Luxueuze privévilla’s bij Hotel Los Jardines de Abama Suites