Kempinski Cabrits Resort & Spa heeft de deuren geopend op Dominica. . Het nieuwste vijfsterrenresort van Dominica ligt genesteld in Douglas Bay aan de noordwestkant van het eiland. Het resort koppelt de Caribische gastvrijheid aan de tijdloze Europese elegantie van Kempinski. Cabrits Resort & Spa Kempinski behoudt perfect het natuurlijke evenwicht tussen land en zee, terwijl het de hotelgasten verwent met een eigentijdse interieur en zinnenprikkelende gastronomische ervaringen. 

​Het Caraïbische eiland biedt een indrukwekkende verscheidenheid aan fauna en flora en is de thuishaven van enkele zeldzame planten, dieren en vogelsoorten. Met drie nationale parken, twee bosreservaten en het Syndicate Parrot Reserve wordt Dominica beschermd door een uitgebreid natuurparksysteem.

Avonturiers kunnen via talloze wandelpaden de prachtige omgeving bewonderen, terwijl natuurliefhebbers dieren kunnen observeren in hun natuurlijke habitat. Verder is het op Dominica  genieten van het op een na grootste kokende meer ter wereld, 365 rivieren, watervallen en adembenemende stranden, variërend van suikerwit tot vulkanisch zwart. Niet alleen zijn de ruime kustlijnen en koraalriffen een ware streling voor het oog, ze zijn ook de perfecte locatie voor betoverende onderwateravonturen zoals duiken of snorkelen.

In stijl naar Kempinski

Exclusief voor gasten van het Cabrits Resort & Spa Kempinski Dominica is het ongerepte paradijs gemakkelijker dan ooit te bereiken dankzij een nieuwe luchtverbinding tussen eilanden. In Guadeloupe of Antigua kunnen gasten aan boord stappen van de Tropical Aviation’s 10-seat Beechcraft King Air 200 om naar Dominica te vliegen. De korte en comfortabele vlucht biedt een prachtig, fotowaardig uitzicht vanop lage hoogte en zorgt ervoor dat de gasten in luxe en stijl aankomen. Een privé SUV-transfer maakt de deur-tot-deur service af.

Het tarief voor een retourvlucht tussen de eilanden is US$ 250 per persoon of US$ 500 voor twee personen. Privé SUV transfers zijn beschikbaar tegen extra betaling. Kamers in Cabrits Resort & Spa Kempinski Dominica vanaf US$370 per nacht.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.