Finnair: forse expansie op Azië

Finnair zal de komende zomer de frequenties op populaire Aziatische routes verhogen, waaronder vluchten met twee vluchten naar Hong Kong en extra vluchten naar Japan.

Finnair zal vluchten op verschillende van zijn Japanse routes toevoegen, waardoor de capaciteit met 15 procent wordt verhoogd voor zomer 2019. Drie wekelijkse vluchten worden toegevoegd aan de Helsinki-Osaka-route, wat betekent dat Finnair nu in totaal tien wekelijkse frequenties tussen Helsinki en Osaka vliegt tijdens het zomerseizoen van volgend jaar, te beginnen op 31 maart 2019.

De extra vluchten bieden extra keuzemogelijkheden voor klanten met twee dagelijkse frequenties op geselecteerde dagen. De extra vluchten vertrekken op woensdagen, vrijdag en zondag vanuit Helsinki net na middernacht om 00:45 uur.

 

Voortzetting van het succes van de dubbel-dagelijkse vluchten van de Tokyo-route in de zomer van 2018, gaat Finnair ook voor dubbele dagelijkse vluchten tussen Tokio en Helsinki in het hele zomerseizoen in 2019.

 

De extra vluchten van Finnair zullen de capaciteit naar Tokyo met negen procent laten toenemen in vergelijking met het zomerseizoen 2018.

Ondertussen zullen klanten die naar Nagoya vliegen profiteren van de A350 van Finnair op de route, wat zorgt voor meer comfort en extra zitplaatsen. Drie extra wekelijkse vluchten worden toegevoegd tot maart 2019 en vervolgens een dagelijkse dienst gedurende de zomer van 2019.

Finnair verzorgt alle vluchten naar Japan in samenwerking met haar Joint Business Partners; Japan Airlines, British Airways en Iberia. Inclusief de Joint Business-vluchten met Japan Airlines, biedt Finnair nu in de zomer van 2019 tot 41 vluchten per week aan naar Japan.

Juha Järvinen, Chief Commercial Officer van Finnair: ‘We blijven onze groeistrategie uitvoeren en de nieuwe toevoegingen versterken ons aanbod op de belangrijkste Aziatische markten. Reizen tussen Azië en Europa is de afgelopen jaren gestaag gegroeid en we verwachten dat deze trend zich in de toekomst zal voortzetten. ”

 

Finnair zal ook aanzienlijk groeien in China, met een 12 procent toename van de totale capaciteit tijdens het zomerseizoen, met 42 wekelijkse vluchten tussen Helsinki en China.

Finnair vliegt tweemaal per dag, of 14 keer per week, naar Hong Kong met de nieuwe Airbus A350 het hele jaar door vanaf zomer 2019. Finnair vliegt momenteel tien wekelijkse vluchten, die tijdens het komende winterseizoen oplopen tot 12 per week.

De A350 start ook op vluchten naar Guangzhou en vergroot de capaciteit op de route. Finnair zal in de zomer van 2019 vier vluchten per week aanbieden naar de Chinese stad, waardoor het aantal beschikbare stoelen met 16 procent toeneemt ten opzichte van zomer 2018.

 

Finnair biedt snelle verbindingen vanuit Amsterdam en Brussel via Helsinki naar 19 topbestemmingen in Azië en het Verre Oosten.

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

'Duurzaamheidsbesef groeit onder zakenreizigers'

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

B&W hoofdtelefoon in Royal Burgundy

Amazon Prime Video in Polestar 2

Meesterwerk van The Glenrothes: 42 jaar oude single malt

Win een wijnreis naar Moldavië

Het aftellen tot RWC 2023 is begonnen...