United direct van Schiphol naar San Francisco

United Airlines kondigt vandaag de introductie aan van een nieuwe dagelijkse non-stopverbinding tussen Amsterdam Schiphol Airport en haar hub op San Francisco International Airport met ingang van 31 maart 2019 – onder voorbehoud van goedkeuring door de overheid.

De nieuwe route van United naar San Francisco zal de vijfde non-stopverbinding vanuit Nederland zijn in aanvulling op de bestaande verbindingen die de luchtvaartmaatschappij het hele jaar door aanbiedt van Amsterdam naar New York/Newark, Chicago, Houston en Washington, D.C.

 Amsterdam (AMS) – San Francisco (SFO) start op 31 maart 2019

UA 969 Dagelijks AMS – SFO 2:50 p.m. 4:50 p.m. Boeing 787-9
UA 968 Dagelijks SFO – AMS 2:55 p.m. 10:20 a.m. +1 Boeing 787-9

 

“Onze nieuwe vlucht versterkt ons internationale routenetwerk en biedt onze klanten in Nederland een nog grotere keuze aan reizen, met meer dan 20 non-stopverbindingen van San Francisco naar andere bestemmingen in de VS en Canada,” aldus Rudy Horn, Sales Manager voor Nederland bij United.

De Boeing 787-9 Dreamliner

Het revolutionaire ontwerp van de Dreamliner biedt klanten veel extra comfort zoals grote ramen, royale opbergruimte voor handbagage en moderne ledverlichting om een volledig etmaal te simuleren, wat passagiers helpt hun biologische klok aan te passen tijdens de trans-Atlantische vlucht. Daarnaast zorgen een lagere vlieghoogte, schonere lucht en soepelere vlucht ervoor dat klanten zich bij aankomst uitgerust voelen.

United in Nederland

United Airlines vliegt al meer dan 25 jaar van en naar Nederland. Naast de nieuwe verbinding van Amsterdam naar San Francisco biedt United haar klanten in Nederland het hele jaar door non-stopvluchten aan van Amsterdam naar New York/Newark, Chicago, Houston en Washington D.C. Alle vluchten zijn gepland met handige aansluitingen op de Amerikaanse hubs van United via een uitgebreid netwerk van vluchten naar bestemmingen op het hele Amerikaanse continent. Klanten kunnen reserveren via united.com, via een telefoontje naar 020-346 93 81, of via hun reisbureau.

 

United in San Francisco

United voert samen met United Express 287 dagelijkse vluchten uit vanuit haar hub in San Francisco naar ruim 100 bestemmingen in de VS, Europa, het Midden-Oosten, Azië, Australië, Nieuw-Zeeland, Mexico, Latijns-Amerika, het Caraïbisch gebied en Canada. De luchthaven van San Francisco is voor United haar voornaamste toegangspoort tot het Stille Oceaangebied en in april opende United haar nieuwe Polaris-lounge in de International Terminal G van de luchthaven.

 

Over United

United Airlines en United Express voeren dagelijks ongeveer 4.600 vluchten uit, naar 357 luchthavens op vijf continenten. In 2017 verzorgden United en United Express meer dan 1,6 miljoen vluchten, met bijna 150 miljoen passagiers. United is trots op haar routenetwerk: het meest uitgebreide ter wereld. Met haar hubs op het Amerikaanse vasteland – in Chicago, Denver, Houston, Los Angeles, Newark/New York, San Francisco en Washington, D.C. – beheert United 757 mainline vliegtuigen en via haar United Express carriers nog eens 551 regionale vrachtvliegtuigen. De luchtvaartmaatschappij is medeoprichter van Star Alliance, dat via 28 aangesloten luchtvaartmaatschappijen 193 landen bedient. Meer informatie vindt u op united.com; volg @United op Twitter of volg ons op Facebook. Op de NYSE (New York Stock Exchange) worden de gewone aandelen van United’s moedermaatschappij, United Continental Holdings Inc., verhandeld onder “UAL”.

# # #

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Singapore Airlines vliegt weer op Brussel

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

TUI lanceert Golfbreaks dichtbij

Lekker op het terras aan de Vecht bij Flora Batava

Terug naar de toekomst in Ahoy

Star Clippers zet zeil naar Corsica

Festival TREK viert tiende seizoen met negen edities