Destinatie Brabant, een provincie die in mogelijkheden denkt én doet. Met een rijk verleden als broedplaats voor innovatie, creativiteit en talent, wordt in Brabant de toekomst vormgegeven. De combinatie met een goede bereikbaarheid en aantrekkelijke prijs/kwaliteitverhouding maakt dat Brabant zich presenteert als dé destinatie voor inspirerende zakelijke bijeenkomsten.

Veelzijdig

Brabant biedt een veelzijdig aanbod aan fraaie evenementenlocaties, van groot tot klein, van midden in de natuur tot in bruisende stadscentra en van basic tot bizar. Wat te denken van het onconventionele en innovatieve Eindhoven of juist het historisch rijke en gastvrije ’s-Hertogenbosch? In Brabant kan het allemaal. Laat je daarom inspireren. Brabant: Business Brains & Hospitality Heart.

VisitBrabant Convention Bureau

VisitBrabant Convention Bureau is hét onafhankelijke loket voor alle (inter)nationale meetingplanners en organisers om zich te oriënteren op de vele mogelijkheden die onze provincie biedt. We bieden kosteloos advies, begeleiding en allerlei diensten om meetingplanners en organisers maximaal te ontzorgen en (vrijblijvend) kennis te laten maken met de fraaiste, apartste,meest bijzondere en inspirerende locaties die Brabant te bieden heeft. Alles voor een onvergetelijk event!

Contact

Kennismaken met Brabant? Aarzel niet en bel ons gerust!

Met gastvrije groet,

Saskia Holterman en Erica van Lieshout

info@conventionbureaubrabant.com I Almijstraat 14, 5061 PA Oisterwijk   | +31 13 303 03 90

www.conventionbureaubrabant.com

 

 

 

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.