Eurowings vergroot aanbod op New York

Eurowings breidt haar netwerk verre bestemmingen vanaf Düsseldorf steeds verder uit. De lowcost dochter van Lufthansa lanceert per 1 december dit jaar vluchten naar New York Newark.

Naast de verbinding met JFK vliegt Eurowings vanaf 1 december ook zes keer per week naar de New Yorkse luchthaven Newark (EWR). Eurowings neemt deze verbinding over van Lufthansa. Zo kunnen reizigers vanuit Düsseldorf voor het eerst kiezen tussen deze beide luchthavens in New York. Ook voor passagiers uit Zuid-Nederland is het aanbod naar New York hiermee uitgebreid. De vluchten met een Airbus A330 naar Newark vertrekken dagelijks, behalve op dinsdag, onder vluchtnummer EW 1112 om 11.45 uur vanaf Düsseldorf en landen om 14.50 uur plaatselijke tijd in Newark. De terugvlucht met vluchtnummer EW 1113 vertrekt rond 16.50 uur plaatselijke tijd vanuit New York, met aankomst op de volgende dag om 6.05 uur in Düsseldorf. Passagiers van Eurowings in Düsseldorf profiteren bovendien van een codeshare-overeenkomst met Lufthansa, waardoor een snelle en comfortabele overstap naar bestemmingen in het Lufthansa-netwerk mogelijk is.

Winter
Met de uitbreiding van de vluchten naar New York bouwt Eurowings zijn verre vluchten vanaf Düsseldorf verder uit. In het wintervluchtschema 2018/19 kunnen passagiers vanaf Düsseldorf met Eurowings naar New York, Fort Myers, Miami (Verenigde Staten), Cancun (Mexico), Punta Cana, Puerto Plata (Dominicaanse Republiek), Varadero, Havana (Cuba), Montego Bay (Jamaica) en Bangkok (Thailand). Düsseldorf is momenteel de grootste basis van Eurowings. Op geen enkele andere luchthaven biedt de dochter van Lufthansa haar passagiers een groter aantal bestemmingen. De airline heeft op het grootste vliegveld van Noordrijn-Westfalen 40 vliegtuigen gestationeerd en vliegt meer dan 1.700 keer per week naar 95 bestemmingen in Duitsland en de rest van de wereld.

BIZClass
Van Düsseldorf biedt Eurowings op alle vluchten naar New York, Miami en Fort Myers een volwaardige BIZclass met ‘full flat’ stoelen. Dat geldt vanaf de zomer van 2019 ook voor vluchten naar Las Vegas. Vanwege de grote vraag naar een businessclass product op de route naar Newark zet Eurowings een toestel in met een uitgebreide BIZClass. Dat zijn 30 BIZClass stoelen in plaats van de eerder aangeboden 18 zitplaatsen.

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Business Traveller in de prijzen bij BJTA's

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Regent Seven Seas Cruises neemt nieuw schip in ontvangst

Met Helly Hansen de piste op

Nederlandse touch bij zeer exclusief horloge

Iconische B&W Zeppelin nu in versie McLaren

Saudia vernieuwt livery en digitale klantervaring