KLM gaat vanaf volgende zomer direct op Las Vegas (LAS), Nevada vliegen. Tot drie keer per week wordt een Dreamliner 787-9 ingezet op de befaamde Amerikaanse stad.

 

“Las Vegas is alweer de 18e Noord-Atlantische bestemming die rechtstreeks door KLM wordt aangevlogen. Door de toevoeging van Las Vegas als nieuwe KLM-bestemming hebben onze klanten nog meer vliegverbindingen van en naar de westkant van Amerika tot hun beschikking”, aldusPieter Elbers – KLM president-directeur & CEO

KLM vliegt vanaf 6 juni 2019 op vrijdag en zondag tussen Amsterdam-Schiphol en Las Vegas. De vluchten met de Boeing 787-9 bieden 30 World Business Class-stoelen, 45 Economy Comfort Class-stoelen en 219 Economy Class-stoelen. Per 2 juli 2019 komt er een derde wekelijkse vlucht bij op dinsdag. Het vluchtschema ziet er als volgt uit:

De bestemming Las Vegas

Las Vegas is een stad in het zuidwesten van de Verenigde Staten in de staat Nevada. Het ligt op 380 kilometer ten oosten van Los Angeles en trekt ieder jaar miljoenen bezoekers. Las Vegas werd in 1911 officieel benoemd tot stad. De stad ligt midden in de woestijn en is het gok en entertainment paradijs van de Verenigde Staten. De stad bestaat uit luxueuze hotels en eindeloos veel casino’s en is vaak het toneel voor Hollywood films. Las Vegas is naast al het entertainment ook een ideale bestemming voor natuurliefhebbers en wandelaars. Het is het knooppunt van meerdere schitterende nationale parken. En het grote aantal conferenties en congressen dat hier wordt gehouden, maakt het ook een belangrijke bestemming voor zakenreizigers. De nieuwe KLM vluchten zijn een mooie uitbreiding op het Air France-KLM’s Trans-Atlantische netwerk en een versterking van het joint venture portfolio met Delta Airlines.

KLM gaat vanaf vrijdag 6 juni 2019 vliegen naar Las Vegas op vrijdag en zondag. Een derde wekelijkse vlucht start 2 juli 2019 gelanceerd.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.