Grotere vraag in augustus
In augustus heeft Eurostar het dubbele aantal boekingen gezien en alleen al deze maand 39 treinen toegevoegd voor reizen tussen het VK en het continent.

Sinds de versoepeling van de reisbeperkingen door de Britse regering in augustus, ziet de hogesnelheidstreinoperator de weekendpauze geleidelijk terugkeren, met een stijging van 105% in de weekendreizen tussen Londen en Parijs in augustus en september in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar.

Geüpdatete dienstregeling vanaf september
Van 6 september tot 1 november zullen er acht dagelijkse retourdiensten zijn, met vijf in elke richting op de route Londen-Parijs en drie in elke richting tussen Londen en Brussel, met één in elke richting verlengd naar Rotterdam en Amsterdam. De uitgebreide dienstregeling biedt meer flexibiliteit voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers met voordelige tarieven vanaf £ 39 per enkele reis.

Reizigers kunnen met vertrouwen boeken, wetende dat alle tickets tot 7 dagen voor vertrek flexibel zijn zonder omboekkosten, wat gemoedsrust biedt als reisbeperkingen of plannen veranderen. Eurostar heeft nieuwe maatregelen ingevoerd om passagiers veilig te houden, met treinen die voor elke reis grondig worden schoongemaakt en schoonmaakteams aan boord om regelmatig hoge contactgebieden te desinfecteren. Alle reizigers moeten een masker dragen aan boord en in stations, dit blijft van toepassing na het inchecken in London St Pancras.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.