We hebben een nieuwe datum voor de BTMF, de Business Traveller & MICE Fair: Maandag 25 oktober 2021! Na de persconferentie van jongstleden vrijdag de dertiende konden wij niet anders. U voelde het als zakelijke reisprofessional vast al aankomen. Maar met meer vastberadenheid dan ooit vinden wij het belangrijk dat de sector eindelijk weer live kan meeten. Code rood, code vuurrood, we zullen doorgaan!

Schrijf dus snel de nieuwe datum op, of meld je aan via onderstaande link. Want het grootste eendaagse zakelijke event voor de MICE én Business Travel sector zal plaatsvinden, op exact dezelfde locatie en met exact hetzelfde programma.  We zien jullie graag op maandag 25 oktober aanstaande in het Corendon Village Hotel.

Aanmelden kan hier!

De Business Traveller & MICE FAIR 2021 is dé one stop shop voor iedere zakelijke reisprofessional. Informatie, inspiratie en netwerken! MICE professionals, de zakenindustrie en corporate bezoekers laten zich informeren en inspireren door het aanbod van bestemmingen, conventionbureaus, luchtvaartmaatschappijen, luchthavens, hotels, congres-/vergaderlocaties, evenementenbureaus, autoverhuur en hun loyaliteitsprogramma’s. Een unieke mix van aanbieders onder één dak.

Naast een beursvloer laten gerenommeerde sprekers uit de MICE- en business travel zich horen in onze zakelijke sessies.

Programma:

13.30 – 14.00 uur        Ontvangst
14.00 – 14.05 uur        Welkomstwoord
14.05 – 15.30 uur        Symposium met diverse sprekers:
Judith Huisman (Meeting Select)
Roberto Mamone (Lufthansa Group)
Swapna Nair (American Express GBT)
Mirjam Pels (De Leugenacademie)
15.25 – 18.30 uur       Start Beursvloer ‘Meet the World’
18.35 – 20.30 uur       Netwerkborrel
20.30 uur                   Einde

Waar:

Corendon Village Hotel
Schipholweg 275
1171 PK Badhoevedorp

Kortom:

Schrijf u nu snel en kosteloos in voor de BTMF 2021*. Een middag van uw tijd in ruil voor uitgelezen zakelijke kansen, een kennismaking met vele mooie partijen waar u straks business mee kan doen. Inspiratie, nieuwe ideeën, educatie en volop kansen. Mis het niet!

We zien u graag op 25 oktober 2021 in Corendon Village Hotel – Badhoevedorp!

Aanmelden kan hier!

*Toegang tot dit evenement is voor Buyers gratis. Voor Sellers zal een bedrag van € 75,- in rekening worden gebracht. Bij annulering ná 17 oktober of afwezigheid zonder afmelding, zijn wij genoodzaakt €25,- (excl. BTW) in rekening te brengen. Bezoekers wordt verplicht minimaal 3 afspraken te maken met de exposanten van de Business Traveller & MICE Fair, hiervoor zal de organisatie een netwerkapp beschikbaar stellen.

 

 

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.