Europese zakenreis-associaties slaan handen ineen

Dertien Business Travel associaties uit landen in heel Europa hebben het ‘European Network of Business Travel Associations’ (BT4Europe) opgericht en zal zijn hoofdzetel in Brussel krijgen. De 13 stichtende leden hebben hun krachten gebundeld om kopers van zakenreizen een sterkere stem in Europa te geven.

Miljoenen Europeanen reizen elk jaar voor zaken en er zijn duizenden banen gecreëerd die nodig zijn voor zakenreizen. In alle Europese landen zijn zakenreizen namens particuliere bedrijven, openbare diensten en NGO’s van vitaal belang voor economieën en samenlevingen. Tot nu toe hadden de inkopers van zakenreizen – bedrijven, openbare diensten, NGO’s – geen verenigd netwerk om hun eisen op Europees niveau te laten horen.

BT4Europe zal een brug slaan tussen haar aangesloten verenigingen en politieke besluitvormers in Europa. Bovenaan de agenda staan ​​het herstel van zakenreizen van de Covid19-pandemie, het veranderen van zakenreizen om deze duurzamer te maken en het promoten van digitale processen binnen zakenreizen.

BT4Europe zal een netwerk bieden voor haar aangesloten verenigingen en een platform bieden voor Europese besluitvormers om bij hun beslissingen rekening te houden met de eisen van kopers van zakenreizen.

Oprichtende leden van BT4Europe zijn ABTA (Oostenrijk), AEGVE (Spanje), AITMM (Italië), AFTM (Frankrijk), ASTM (Zwitserland), BATM (België), CORTAS (Nederland), DBTA (Denemarken), FBTA (Finland) , NATM (Nederland), NBTA (Noorwegen), SBTA (Zweden) en VDR (Duitsland).

BT4Europe blijft openstaan ​​voor lidmaatschap van meer verenigingen en andere ondersteunende entiteiten.

‘Een verenigde kracht om kopers van zakenreizen te vertegenwoordigen is hard nodig in Europa. Te lang heeft de industrie zich gericht op nationale besluitvormers, terwijl de relevante wetgeving naar pan-Europese niveaus is verschoven. BT4Europe zal de industrie vooruit helpen en Europa vooruit helpen.’ zeggen Odete Pimenta da Silva en Stephanie Smook, respectievelijk Managing Directors van NATM en CORTAS. ‘CORTAS en NATM zijn met trots een van de oprichters geworden van BT4Europe om de vooruitgang in de zakenreisindustrie op Europees niveau te bevorderen.’

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

IndiGo kondigt 6 nieuwe routes aan naar Midden Oosten

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

SEAsonality Symposium op Texel door Relais & Châteaux bij Jef

Avila Reizen & Buitenlandsche Zaken lanceren nieuw label

Garmin kondigt nieuwe fietscomputers aan

Lacoste brengt Netflix modelijn uit

Lenovo lanceert nieuwe premium producten