Emirates toont nieuwe Business Class

Emirates heeft een eerste blik getoond op de nieuwe Business Class aan boord van zowel haar A380 als Boeing 777 vloot. De golfcarrier komt met een miljoenenupgrade van haar cabine-interieur, waaronder een nog mooiere Onboard Lounge in de Airbus A380, die ook tussen Amsterdam en Dubai vliegt.

Momenteel wordt de eerste lounge geïnstalleerd in het gloednieuwe Emirates A380 toestel dat in juli operationeel wordt. Alle A380s van Emirates hebben een Onboard Lounge, die net als de vernieuwde versie te vinden is op het bovendek, toegankelijk voor First en Business Class passagiers.

Luchtig en stijlvol

Emirates vond de inspiratie voor de vernieuwde Onboard Lounge op luxe privéjachten. De hoefijzervormige bar blijft, nieuw zijn de zitjes met tafel bij het raam. Met deze stijlvolle toevoeging biedt de lounge ruimte aan 26 passagiers, waaronder acht zitplaatsen. De lichtere kleuren en houten accenten zorgen voor een luchtigere look. Ook de geïntegreerde LED sfeerverlichting draagt daaraan bij, de subwoofers zorgen voor sfeervol surround sound. Er is een 55 inch LCD tv voor vluchtinformatie, live TV uitzendingen, het laatste nieuws of sportupdates. In de lounge worden gastronomische hapjes en speciaal geselecteerde wijnen geserveerd, uiteraard worden er ook sterkere drankjes geschonken en cocktails bereid. Een geluidsdicht gordijn zorgt voor een passende afscheiding naar de andere cabines.

Ontzettend populair

Sir Tim Clark, President van Emirates Airline, over de nieuwe introductie: “The A380 Onboard Lounge is ontzettend populair bij onze passagiers en daardoor echt een iconisch onderdeel van ons product geworden. Met name op lange vluchten wordt de mogelijkheid om de benen te strekken en ontspannen een drankje te drinken in de stijlvolle ruimte enorm gewaardeerd. Sinds de lancering van  de Onboard Lounge in 2008 hebben we een paar verbeteringen doorgevoerd op basis van feedback van passagiers, zoals meer ruimte voor interactie. Met de nieuwe lounge zijn we een stap verder gegaan, de zitjes maken het nog gezelliger, zodat passagiers samen maximaal van hun vlucht kunnen genieten.”

 

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Saudia vernieuwt livery en digitale klantervaring

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Saudia vernieuwt livery en digitale klantervaring

B&W hoofdtelefoon in Royal Burgundy

Amazon Prime Video in Polestar 2

Meesterwerk van The Glenrothes: 42 jaar oude single malt

Win een wijnreis naar Moldavië