De iconische luxe bagage van Rimowa is nu ook te koop via hun webshop. Klanten kunnen in één oogopslag het hele assortiment zien en zeer makkelijk hun weg kunnen vinden. Uiteraard wijst de webshop ook door naar verkoopwinkels.

Om het unieke karakter van de winkel te highlighten heeft RIMOWA niet het bekende modulaire shopconcept gebruikt zoals vele andere online winkels wel doen. Het magazijn wordt beheerd op het hoofdkantoor in Keulen, hierdoor kunnen de orders zeer snel worden verwerkt. Een ander positief aspect is de klantenservice, een intern opgeleid team staat klaar om de klanten te woord te staan.

Orders kunnen geplaatst worden als gastbezoeker van de website of met een persoonlijk account, dat gebruikt kan worden voor alle RIMOWA processen. Het ‘MyRimowa’ account kan door klanten worden gebruikt om in te loggen in de webshop of om de elektronische tag van de Rimowa-app te gebruiken.

Daarnaast is de Point of Sale zoekfunctie op de website verbeterd, om een fysieke winkel die Rimowa verkoopt makkelijker te kunnen vinden

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.