Post-production : Astuce Productions

Slechts een paar weken na de onthulling van de gloednieuwe DS 4 introduceert DS Automobiles een speciaal en extreem luxueus introductiemodel: de DS 4 LA PREMIÈRE. De DS 4 staat vanaf het vierde kwartaal van 2021 in de DS Store.

DS Automobiles levert de exclusieve uitvoering van de nieuwe DS 4 in de kleur GLOSS GREY of CRYSTAL PEARL, met een contrasterend zwart dak. Het front kenmerkt zich door een zwarte grille met steeds groter wordende, verchroomde diamantvormen. De grille sluit perfect aan op de in hoogglans zwart afgewerkte DS WINGS: een unieke combinatie. Daarnaast is de motorkap afgewerkt met een exclusieve ‘1’-badge, specifiek voor de LA PREMIÈRE.

De zwarte kenmerken keren ook terug op de achterzijde, bijvoorbeeld tussen de achterlichten en bij de raamomlijsting aan de zijkant. De 19-inch SEVILLA-lichtmetalen, diamond cut, wielen zijn in hoogglans zwart afgewerkt, zodat de DS 4 LA PREMIÈRE nog meer opvalt. Dankzij alle kenmerken worden de uitzonderlijke proporties van de DS 4 nog meer benadrukt.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.