Vanaf maart 2018 zal British Airways vanaf Terminal 5 op Heathrow direct naar de Seychellen vliegen. Hiermee is British Airways de enige airline die een non-stop service vanuit de UK naar de Seychellen aanbiedt. Tussen maart en oktober zal deze nieuwe vluchtroute twee keer per week worden uitgevoerd, specifiek op woensdag en zaterdag, met het nieuwste toestel van British Airways: de Boeing 787-9 Dreamliner.

De Seychellen zijn zeer populair onder pasgetrouwden, families en zonaanbidders vanwege de fraaie stranden, heldere water en kleurrijk koraal.

Sean Doyle, British Airways’ director network and alliances, vertelt: “De Seychellen is een van de mooiste plekken ter wereld en ik vindt het dan ook fantastisch dat we deze eilanden aan onze collectie bestemmingen kunnen toevoegen.  Klanten kunnen nu snel in de vakantiemodus komen met de directe vlucht van 10 uur. Dit is sneller dan de route via het Midden-Oosten, die 13 uur duurt. Deze luxe bestemming biedt een brede variëteit aan accommodaties en activiteiten in een adembenemende omgeving.”

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.