Nieuw op Schiphol: P6 Valet Parking

Schiphol Airport neemt afscheid van P2 en Holiday Valet Parking. Dit gaat per 1 oktober gebeuren, vanwege de nieuwe pier en terminal waarvoor plaats moet worden gemaakt. In plaats hiervan komt er een nieuwe parkeerfaciliteit onder de naam ‘P6 Valet Parking’.

P6 Valet Parking is er voor wie minimaal drie dagen op de airport wil parkeren. U rijdt P6 in via Schiphol Boulevard in en geeft uw sleutels af bij de servicebalie van de overdekte garage, die op twee minuten loopafstand van de terminal ligt. Medewerkers van Schiphol Airport parkeren de auto op een onoverdekte parkeerplaats met camerabewaking, die zich bevindt op het Noordwest terrein. Bij terugkomst staat de auto op dezelfde plek klaar, het is niet nodig om hier vooraf voor te bellen.

Fotostraat
Bij aankomst in de garage wordt bij de fotostraat een opname gemaakt van de staat waarin uw auto verkeert. Hetzelfde gebeurt wanneer de auto de garage weer verlaat, zodat eventuele schade kan worden herkend. Daarnaast houdt een gps-tracker de route en gereden kilometers in de gaten.

Klik hier voor meer informatie over de veranderingen die vanaf 1 oktober gaan plaatsvinden of lees meer over P6 Valet parking.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.