Cathay Pacific gaat door met het uitbreiden van de directe verbindingen tussen Europa en Hongkong. Vanaf de zomer van 2018 zal de airline non-stop routes lanceren tussen Hongkong en Brussel, Kopenhagen en Dublin. De route tussen Dusseldorf en Hong Kong wordt gestopt per 25 maart. Op de route vanaf Brussels Airport wordt wederom een moderne A350 ingezet.

Cathay Pacific Chief Executive Officer Rupert Hogg zegt dat deze aangekondigde routes de vraag van klanten beantwoordt voor directe vluchten naar deze populaire steden. Daarnaast geeft het Europese passagiers gemakkelijke toegang tot belangrijke bestemmingen in Azië en de Southwest Pacific via hun thuishaven in Hongkong.

“Wij zijn erg blij om de enige directe vluchten tussen Hongkong en Brussel, Kopenhagen en Dublin aan te bieden. Dit zijn allemaal fantastische bestemmingen en zijn erg aantrekkelijk voor zowel zakelijke als recreatieve reizigers wereldwijd. We hebben naar de behoefte van onze klanten voor meer opties en meer flexibiliteit geluisterd en hebben gereageerd door directe luchtverbindingen met deze geweldige steden te maken,” aldus Hogg.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.