Air Mauritius zal met ingang van 2 juli 2019 naar de Seychellen vliegen. De vluchten worden twee keer per week uitgevoerd door een Airbus A319 met 16 zitplaatsen in de Business Class en 108 Economy,

CEO Somas Appavou verklaarde: “Deze nieuwe bestemming zal onze regionale service versterken en verbeterde connectiviteit bieden op ons wereldwijde netwerk. Onze twee landen zijn toeristische bestemmingen van wereldklasse, maar als eilanden delen we ook soortgelijke uitdagingen, zoals de omvang van onze thuismarkten en onze geografische afstand. Het dichterbij brengen van onze eilanden door betere luchtverbindingen is de sleutel tot het overwinnen van dergelijke uitdagingen. ”

Vluchtschema’s voor de dienst Mauritius-Seychellen zijn ontworpen om de verbindingsmogelijkheden voor passagiers via de hub Mauritius te optimaliseren. Dit omvat de stroom van zakelijk en recreatief verkeer van en naar Madagascar, Reunion, Zuid-Afrika en Australië. Versterkte luchtdiensten tussen Mauritius en de Seychellen bieden ook de mogelijkheid om deze twee bestemmingen te combineren.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.