Door: | 18 november, 2016

Air Europa heeft Boston toegevoegd aan haar netwerk. Van 14 juni tot 8 september vliegt de airline vanaf Madrid op Boston. De vlucht wordt uitgevoerd met een Airbus 330-200 op wo, vr en zo. Het past binnen de ambitie van de airline om te groeien op het continent. Er is afgelopen jaar al een groei van 3,9 procent genoteerd op de vluchten naar Miami en NYC. De laatstgenoemde wordt ook per A330 uitgevoerd, Miami gaat per nieuwe Dreamliner.

In totaal heeft Air Europa 20 bestemmingen binnen de Amerikaanse continenten: Caracas, Lima, Santa Cruz de la Sierra, Salvador da Bahia, Sao Paulo, Bogotá, Montevideo, Asunción, Buenos Aires; as well as with Santo Domingo, Havana, New York, Miami, Puerto Rico, Cancún and Punta Cana.

‘Niet alleen vanuit Nederland, maar ook vanuit onze andere markten is Boston, Massachusets, een populaire bestemming voor de zomermaanden. Boston is een perfecte bestemming om te combineren in een rondreis met JFK, waar we ook op vliegen’, aldus Tako Trager, Sales Manager Air Europa. Met de nieuwe route wil Air Europa verder groeien op de Amerikaanse markt. Trager: “De verwachting is dat net als onze andere bestemmingen in de VS: Miami, San Juan (Puerto Rico), en JFK, ook Boston een positieve bijdrage gaat leveren aan ons groeiende netwerk in de America’s.”

Het vlucht schema vanuit Amsterdam zal zijn:

Vertrek                                                Aankomst

AMS 10.55 uur                                   MAD 13.35 uur

MAD 15.30 uur                                  BOS 17.20 uur ( lokale tiijd )

BOS 23.40 uur                                    MAD 12.30 uur ( volgende dag)

MAD 15.00 uur                                  AMS 17.35 uur.

Bron: Business Traveller

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.