Singapore Airlines opent pop-up Gallery

Door: Cathelijn Paling | 21 november, 2016

Singapore Airlines opende zaterdag 19 november de Singapore Airlines Gallery in de Hobbemastraat te Amsterdam. In de tijdelijke Gallery kunnen bezoekers een week lang de ‘Home in the Skies’ experience ervaren, waar de service en kwaliteit van de airline centraal staat.

De ruimte stelt onder andere het uniform van de iconische Singapore Girl tentoon, vertelt over de geschiedenis van de airline en presenteert de nieuwste productinnovaties.

Daarnaast kunnen bezoekers door middel van een virtual reality tour de nieuwe Airbus A350-900 en Singapore beleven. De airline wil met deze Gallery in contact komen met media en zich onderscheiden van andere luchtvaartmaatschappijen. ‘Wij zijn de eerste airline die een Gallery openen. Ik zou niet willen zeggen dat wij ons tot kunst verheven hebben, maar ons product is wel dusdanig anders dan dat van andere airlines’, vertelt Kardien de Werker, sales manager Benelux.

‘Wij geloven echt in de customer experience. Vanaf het moment dat klanten boeken, tot de reis zelf, probeer je ze te verrassen. En op een vakantiebeurs kunnen wij niet een dusdanig onderscheidend vermogen creëren als wij zouden willen, dat is toch massaler. Als alternatief gingen we nadenken over hoe wij dichter bij het publiek konden komen.’ De Werker zegt bewust niet te hebben gekozen voor een reisbureau met balie. ‘We willen hiermee puur dichterbij de consument komen en uit leggen wie wij zijn en wat wij doen’, aldus de salesmanager.

Bron: Business Traveller

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Mondiaal vliegverkeer zo goed als op pre-covid niveau

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Motorola brengt nieuwe Razr klassieker

De Mercedes-AMG C 63 S E PERFORMANCE is snel te bestellen

SEAsonality Symposium op Texel door Relais & Châteaux bij Jef

Avila Reizen & Buitenlandsche Zaken lanceren nieuw label

Garmin kondigt nieuwe fietscomputers aan