We…mogen…weer! BTMF, het eerste grote zakelijke reisevent waar de Nederlandse wereld van MICE en Business Travel elkaar ei-nde-lijk weer live kan ontmoeten! Al vijftien jaar een zeer gewaardeerd en goed bezocht event. Mis het niet om weer bij te praten, te leren, te netwerken! Nieuwe ronden, nieuwe kansen en oude (en nieuwe) gezichten. En we geven je nog 7 zakelijk zeer verantwoorde redenen om je nu aan te melden. Nederland wil op reis! Ben jij erbij?

Die kans mag je dus niet laten liggen. Kom dus naar de Business Traveller & MICE Fair te komen, op maandag 25 oktober in het Corendon Village Hotel.

MELD JE HIER METEEN AAN VOOR DE BUSINESS TRAVELLER & MICE FAIR, MAANDAG 25 OKTOBER, CORENDON VILLAGE HOTEL, SCHIPHOL

1)  Je wilt (nog) meer weten over het organiseren van groepsreizen!

De incentive staat voor een comeback. Trust us. Reizen met het bedrijf, de uitgebreide familie, de vriendengroep of de sportvereniging. Dat is voor jou ook interessant…leer van de uitstekende keynote sprekers en een heel mooie beursvloer aan exposanten.

2) Je wilt goed voorbereid zijn op de soms complexe materie van zakelijke trips en groepsreizen.

Iedere professional zal je vertellen dat het boeken van grotere groepen een tak van sport op zich is, waar je echt goed voorbereid in moet stappen. En zakenreizen vergen ook een eigen dynamiek. Zeker anno 2021. Op BTMF vind je brancheorganisaties die je veel kunnen leren! Of collega-reisprofessionals met wie je zou kunnen samenwerken.

3) Professionele ‘hulp’ is aanwezig!

De wereld van MICE, ofwel van meetings, incentives, congressen en evenementen is er een met een grote mate van professionaliteit. Zo ook zakenreizen, waar het beste van het beste wordt geëist. Bestemmingen, hotels, DMC’s, airlines, staan klaar om iedere reisprofessional op zeer goede wijze te ondersteunen. En heel van deze partijen vind je op onze beursvloer!

4) Eindelijk weer live na lang binnen.

Het was lang stil zitten. Nu mogen we weer live. de BTMF is het eerste grote mice-event dat weer live wordt gehouden. Ideaal op de zakelijke motor weer van benzine te voorzien (of elektrisch op te laden 🙂 Een eerste ideale stap voor nieuwe business is het grootste eendaagse event van Nederland: BTMF!

5) Het zou zo maar eens heel lucratief kunnen worden.

Live kun jij na deze dag je trouwe klant pro-actief benaderen met mogelijkheden voor elke soort (zakelijke) groepsreis. Nieuwe ideeën, nieuw netwerk, nieuwe kansen. Nederland wil weer op reis, ook voor mice.

6) Laat je echt inspireren! Nee, geen reclametaal!

Een mice-reis is geen vakantietripje. Andere doelen, andere invulling. De meeste creatieve voorstellen doen mee om de grootste boekingen. Er is zoveel meer dan een treasure hunt of een kookworkshop. Onze standhouders uit de hele wereld vertellen je graag wat zij te bieden hebben om echt onvergetelijke groepsreizen samen te stellen.

7) Nieuwe ronden, nieuwe kansen…nieuwe regels.

We weten het allemaal, de tijdens zijn (voor altijd?) veranderd in de reiswereld. De vooruitzichten zijn prima maar met alle maatregelen is het eens te meer van belang over de juiste kennis, de juiste hulpbronnen, de juiste connecties te beschikken. Ook daarom: BTMF!

En, sssst, als bonusreden: We sluiten zoals altijd af met een gezellige netwerkborrel. Altijd leuk, nuttig en gezellig. Welbekend met vele oude en nieuwe vrienden en kennissen. Die borrel/drankje hebben we verdiend!

MELD JE HIER METEEN AAN VOOR DE BUSINESS TRAVELLER & MICE FAIR

We zien je graag! Live!

 

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.