Canada Goose opent Pop-Up Store in Amsterdam

Luxe wintermodemerk Canada Goose opent deze herfst een Pop-Up Store in Amsterdam. De winkel blijft open tot de lente van 2022. De tijdelijke “Live in the Open Pop-Up” aan P.C. Hoofdstraat 29 is de tweede in Europa.

Live in the Open Pop-Up Store 
“Live in the Open” is het internationale storytelling-platform van Canada Goose, dat een way of being vertegenwoordigt: een moedig, open en vreugdevol leven. Deze mindset kan worden omarmd in welke omgeving dan ook, zelfs in de meest verstedelijkte locaties. Het platform stimuleert mensen om verbinding te maken met de wereld om ons heen, en met de mensen en plekken die onze ware aard weerspiegelen en ons aanmoedigen om nieuwe paden te betreden. Dit unieke Pop-Up-concept brengt de geest van Live in the Open fysiek tot leven. Alles draait om elementen van de natuur en er wordt voor de gast een zintuiglijke ervaring gecreëerd die zicht, geluid, gevoel en geur integreert en aansluit op de geliefde kleding van Canada Goose, waarin mensen van de buitenwereld kunnen genieten. In het ontwerp van de winkel staan impactvolle beelden centraal onder de titel het ‘Leven van Wouden’ van de fotograaf Brendan George Ko, die gelooft dat bomen een complex uitwisselingsnetwerk onder de grond hebben. Canada Goose staat bekend om de veelomvattende series kunst in haar internationale winkels, die hiermee haar Canadese erfgoed tot leven brengen. Het Northern Art Program is een fysieke manifestatie van het platform HUMANATURE van het merk, dat erop is gericht om verhalen uit Canada en het noordpoolgebied te vertellen en de verbinding tussen persoon en land tot uiting te brengen.

In de Pop-Up verwijst een mix van groene bladeren naar de Canadese wildernis. Akkoorden van salie, Canadese dennennaalden en cederhout verspreiden een tot de verbeelding sprekende geur door de ruimte. De meeslepende ervaring wordt compleet met geluiden van het woud die zijn opgenomen en geproduceerd door de kunstenaar Joseph Murray.

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Cathay Pacific lanceert nieuwe Premium Economy

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

TUI lanceert Golfbreaks dichtbij

Lekker op het terras aan de Vecht bij Flora Batava

Terug naar de toekomst in Ahoy

Star Clippers zet zeil naar Corsica

Festival TREK viert tiende seizoen met negen edities