WOW air gaat naar Vancouver

WOW air gaat vanaf 6 juni 2019 vliegen naar Vancouver. De IJslandse luchtvaartmaatschappij zal zes keer per week op de Canadese stad vliegen. Met vertrek uit Amsterdam of Brussel en overstap in thuishub Reykjavik kent de nieuwe route een vanafprijs van 129,99 euro voor een enkele reis. 

Vluchtschema naar Vancouver
Op 6 juni vindt de inaugurele vlucht plaats van IJsland naar Vancouver International Airport, de grootste internationale luchthaven van de regio. Deze route wordt zes keer per week uitgevoerd vanuit Amsterdam, alleen niet op zaterdag. Vanuit Brussel wordt de vlucht op maandag, woensdag, vrijdag en zondag uitgevoerd. Vanaf eind september wordt de frequentie vanuit Amsterdam verlaagd naar vijf keer per week, en komt de woensdagvlucht te vervallen. Vluchten zijn beschikbaar vanaf 129,99 euro enkele reis voor standaard tickets. Voor WOW Premium zijn tickets beschikbaar vanaf 407,98 euro enkele reis.

Skúli Mogensen, oprichter en eigenaar van WOW air, over de toevoeging van Vancouver: ‘Na Montreal en Toronto zijn we erg blij met de toevoeging van onze derde Canadese bestemming. Op deze manier zorgen we er voor dat er ook voordelig naar de Westkust van Canada gereisd kan worden. We verwachten dat deze route een groot succes gaat zijn, als we kijken naar de goede prestaties van de andere Canadese bestemmingen.’

Vluchtduur
Vanuit zowel Amsterdam en Brussel vertrekken de vluchten naar de luchthaven van IJsland om 12.25 uur. De overstap in IJsland duurt op de heenweg ongeveer drie uur, en op de terugweg minder dan twee uur. Totale reis duurt op de heenweg minder dan 13,5 uur en op de terugweg 12 uur. Ook is het mogelijk om door middel van een WOW air Stopover het verblijf in IJsland te verlengen en zo twee bestemmingen te combineren in één trip, zonder extra ticketkosten.

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Business Traveller in de prijzen bij BJTA's

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Regent Seven Seas Cruises neemt nieuw schip in ontvangst

Met Helly Hansen de piste op

Nederlandse touch bij zeer exclusief horloge

Iconische B&W Zeppelin nu in versie McLaren

Saudia vernieuwt livery en digitale klantervaring