Samsung lanceert veiliger toestel voor zakelijke markt

Samsung introduceert Enterprise Editions van zijn nieuwste  smartphones, speciaal voor de zakelijke markt. Bij de Enterprise Editions staan veilig gebruik en eenvoudig beheer  centraal.

Zo ondersteunt Samsung organisaties minimaal vier jaar na de productintroductie kosteloos met beveiligings- en firmware-updates, vier jaar E-FOTA on MDM en vier jaar Knox Configure. Daarmee zijn de Samsung Enterprise Edition smartphones de best beveiligde smartphones[1] voor grootzakelijke organisatie en MKB.

“Vaak zie je dat bedrijven medewerkers van consumentensmartphones voorzien. Dat kan, maar maakt het beheren en beveiligen van toestellen voor IT-managers lastig en omslachtig”, zegt Douwe Klomp, Senior Product Manager Mobile B2B van Samsung Nederland. “Met de Enterprise Editions bieden wij hier een oplossing voor. Met vier jaar softwareondersteuning weten organisaties zeker dat hun bedrijfsdata optimaal beveiligd zijn. En met Knox Configure en E-FOTA on MDM maken wij het beheren, beveiligen en updaten van smartphones op afstand gemakkelijker en efficiënter.”

Totaaloplossing voor zakelijke telefonie
De Enterprise Editions zijn de eerste Samsung smartphones die puur gericht zijn op de zakelijke markt. Daardoor kan Samsung beter inspelen op de behoeften en wensen van organisaties en eindgebruikers. De voordelen van de Enterprise Editions kort op een rij:

  • Minimaal vier jaar ondersteuning met beveiligings- en firmware-updates na de productintroductie. Daarmee wordt de veiligheid van bedrijfsdata gewaarborgd.
  • Via Knox Configure passen organisaties smartphones volledig aan op hun werkwijze. IT-managers geven groepen gebruikers via de webomgeving van Knox Configure rechten, bepalen het beveiligingsniveau of installeren eigen apps. Van bedrijfslogo’s tot WiFi-netwerken en van notificaties tot wallpapers, vrijwel alles is via Knox Configure te personaliseren. Knox Configure wordt vier jaar kosteloos ondersteund.
  • Met E-FOTA on MDM rollen IT-managers snel en eenvoudig firmware uit naar alle gekoppelde apparaten, zonder tussenkomst van de eindgebruiker. Daarmee behouden zij grip op de software van smartphones. E-FOTA on MDM werkt met een groot aantal MDM-oplossingen en wordt vier jaar kosteloos ondersteund.

Samsung heeft de Galaxy S9, S8 en A8 beschikbaar gemaakt als Enterprise Edition. Deze smartphones kenmerken zich door een groot scherm, lange accuduur en de bewezen beveiliging van Samsung Knox. Daarnaast zijn ze geschikt voor de meeste populaire MDM-oplossingen en hebben ze alles in huis om medewerkers altijd en overal productief te laten zijn. Voor meer informatie over de Samsung Enterprise Editions, ga naar: https://www.samsung.com/nl/business/enterprise-edition/.

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Tried & Tested: NH Collection Roma Palazzo Cinquecento

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

NIO presenteert nieuwe EL8

Uit het magazine: 'Het ultieme eilandgevoel op Ibiza'

NIO House Amsterdam officieel geopend

Getac komt met de eerste AI-ready robuuste laptop

A350 van Corendon nu ook naar Bonaire